P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 29 Temmuz 2020 #1 Merhabalar, kendi çapımda Unreal Engine 4 ile ufak ufak şeyler yapıp eğitim niteliğinde insanlar ile paylaşıyorum. Nasıl kullanıcılara ulaşabilirim? Sürprizbozan: Kanalım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhabalar, kendi çapımda Unreal Engine 4 ile ufak ufak şeyler yapıp eğitim niteliğinde insanlar ile paylaşıyorum. Nasıl kullanıcılara ulaşabilirim? Sürprizbozan: Kanalım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 30 Temmuz 2020 #2 Pek ilgilenen yok bu tarz işlerle. Yıllardır video çeken kanallar bile (ue4) ilk video attığında bir haftada 200-300 izlenme anca alıyorlar. Belki her yerde paylaşırsan ise yarar.
Pek ilgilenen yok bu tarz işlerle. Yıllardır video çeken kanallar bile (ue4) ilk video attığında bir haftada 200-300 izlenme anca alıyorlar. Belki her yerde paylaşırsan ise yarar.
P Programming Language Hectopat Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 3 Çözümler 6 30 Temmuz 2020 #3 Ban 1s Coming dedi: Pek ilgilenen yok bu tarz işlerle. Yıllardır video çeken kanallar bile (ue4) ilk video attığında bir haftada 200-300 izlenme anca alıyorlar. Belki her yerde paylaşırsan ise yarar. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle ama dediğim gibi amacım kaynak sayısını arttırmak, cidden Türkçe kaynak çok az maalesef.
Ban 1s Coming dedi: Pek ilgilenen yok bu tarz işlerle. Yıllardır video çeken kanallar bile (ue4) ilk video attığında bir haftada 200-300 izlenme anca alıyorlar. Belki her yerde paylaşırsan ise yarar. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle ama dediğim gibi amacım kaynak sayısını arttırmak, cidden Türkçe kaynak çok az maalesef.
Ban 1s Coming Centipat Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 734 Çözümler 5 Yer Çok meraklıyım 30 Temmuz 2020 #4 Ekin Altınkaynak dedi: Maalesef öyle ama dediğim gibi amacım kaynak sayısını arttırmak, cidden Türkçe kaynak çok az maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok güzel düşünmüşsünüz, kesinlikle hak veriyorum Türkçe kaynak yetersizliği ve kalitesizliği konusuna.
Ekin Altınkaynak dedi: Maalesef öyle ama dediğim gibi amacım kaynak sayısını arttırmak, cidden Türkçe kaynak çok az maalesef. Genişletmek için tıkla... Çok güzel düşünmüşsünüz, kesinlikle hak veriyorum Türkçe kaynak yetersizliği ve kalitesizliği konusuna.