Turkish Delight
Hectopat
- Makaleler
- 1
Neden videonun sesi yüksekse kısıtlama oluyor?
Nasıl yapılıyor? Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Hazırladığım video;Kaldırmanın yolu h264ify eklentisinde loudness normalizition ayarı var onu açsan düzelir.
Nasıl yapılıyor? Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Hazırladığım video;
Normalde ses çok daha yüksek seviyede.
Hocam sosyal medya işlerinden anlıyorsun sanırım. Konudan biraz uzak ama Instagram ve YouTube'a sürekli video yüklüyorum. İkisinde de kalite ve FPS düşüyor. Apple cihazdan paylaşmak haricinde bir çözümü yok mu bunun?Youtube normalde video sesi çok yüksekse sesi belirli bir seviyeye sınırlıyor.
Bir yere kadar düzeltmek içinse dediğim eklentiyi indirip şu seçeneği işaretleyin.
![]()
enhanced-h264ify - Bu ð¦ Firefox (tr) uzantısını yükle
Firefox için enhanced-h264ify eklentisini indir. Choose what video codec YouTube should play for youaddons.mozilla.org
![]()
enhanced-h264ify - Chrome Web Store
Choose what video and audio codecs YouTube should play for youchrome.google.com
Eki Görüntüle 1602115
Instagram için bazı cihazlarda yüksek kalitede post atma ayarı var diye biliyorum Android'lerde ama hangilerinde bilmiyorum. Youtube içinse TunestoTube sitesini deneyebilirsin. Yine olmuyorsa YouTube için kanal belli bir düzeye çıktığında VP9 codec ayarı açılıyor (açılınca yüklenen videolar otomatik VP9 codecli yüklenir) ama hangi düzey bilmiyorum. Veya başka birisini görmüştüm videoyu bir şekilde 2K yüklüyordu ekranı 1080p olmasına rağmen ama düzeliyordu nasuıl bilmiyorum.Hocam sosyal medya işlerinden anlıyorsun sanırım. Konudan biraz uzak ama Instagram ve YouTube'a sürekli video yüklüyorum. İkisinde de kalite ve FPS düşüyor. Apple cihazdan paylaşmak haricinde bir çözümü yok mu bunun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.