SılaHanım Femtopat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Aralık 2022 #1 Ben diğer insanlar gibi öne çıkmak için karakterimi de satamam. Sürekli düşünüyorum kanalım nasıl gelişebilir diye.
Ben diğer insanlar gibi öne çıkmak için karakterimi de satamam. Sürekli düşünüyorum kanalım nasıl gelişebilir diye.
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 1 Aralık 2022 #2 Kanal ne üzerine?
deniz04 Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 229 Çözümler 1 1 Aralık 2022 #3 Düzenli özgün içerik üretmek, bu içeriklerin güncel ve popüler konularla bağdaşması, ilgi çekici thumbnaillar kullanmak vs.
Düzenli özgün içerik üretmek, bu içeriklerin güncel ve popüler konularla bağdaşması, ilgi çekici thumbnaillar kullanmak vs.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 1 Aralık 2022 #4 SılaHanım dedi: Ben diğer insanlar gibi öne çıkmak için karakterimi de satamam. Sürekli düşünüyorum kanalım nasıl gelişebilir diye. Genişletmek için tıkla... Şu an için saçma sapan shortslar atarsanız izlenir. YouTube uzun videoları pek sevmiyor.
SılaHanım dedi: Ben diğer insanlar gibi öne çıkmak için karakterimi de satamam. Sürekli düşünüyorum kanalım nasıl gelişebilir diye. Genişletmek için tıkla... Şu an için saçma sapan shortslar atarsanız izlenir. YouTube uzun videoları pek sevmiyor.