ayazmrl Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Kanalım kapatıldı YouTube'da oturum açmaya çalıştığımda şu sayfaya yönlendiriyor. Sorunu nedir? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 90,2 KB · Görüntüleme: 35
Emirhan Yeşil Decapat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 ayazmrl dedi: Kanalım kapatıldı YouTube'da oturum açmaya çalıştığımda şu sayfaya yönlendiriyor. Sorunu nedir? Genişletmek için tıkla... Galiba Çok Fazla Telif Hakkı Yedin Yada Şikayet Edildin.
ayazmrl dedi: Kanalım kapatıldı YouTube'da oturum açmaya çalıştığımda şu sayfaya yönlendiriyor. Sorunu nedir? Genişletmek için tıkla... Galiba Çok Fazla Telif Hakkı Yedin Yada Şikayet Edildin.
ayazmrl Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 Emirhan Yeşil dedi: Galiba Çok Fazla Telif Hakkı Yedin ya da Şikayet Edildin. Genişletmek için tıkla... Evet 1 ihtarım vardı ama oturum açamıyorum ve telefondan girebiliyorum Son düzenleme: 9 Şubat 2023
Emirhan Yeşil dedi: Galiba Çok Fazla Telif Hakkı Yedin ya da Şikayet Edildin. Genişletmek için tıkla... Evet 1 ihtarım vardı ama oturum açamıyorum ve telefondan girebiliyorum