fouur Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 491 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #1 Merhaba, Daha önce oluştuğum oynatma listesini diğer premium hesabıma eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?
Merhaba, Daha önce oluştuğum oynatma listesini diğer premium hesabıma eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.055 Makaleler 2 Çözümler 36 8 Mayıs 2024 #2 Görünürlüğü liste dışı olarak değiştirip diğer hesaptan o linkle girin. Oynatma listeniz orada olacak. Artı 0 Eksi
Görünürlüğü liste dışı olarak değiştirip diğer hesaptan o linkle girin. Oynatma listeniz orada olacak.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 8 Mayıs 2024 #3 Fueren dedi: bağlantıya sahip olanlar Genişletmek için tıkla... (Liste dışı) Artı 0 Eksi
KS KS fouur Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 491 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #4 Ondan sonraki işlemde YouTube'dan veya YouTube music'den bulamıyorum. Fueren dedi: Görünürlüğü liste dışı olarak değiştirip diğer hesaptan o linkle girin. Oynatma listeniz orada olacak. Genişletmek için tıkla... Bu işlemi yaptıktan sonra linki nereye yapıştıracağım? Uygulama içi açılmıyor link. Artı 0 Eksi
Ondan sonraki işlemde YouTube'dan veya YouTube music'den bulamıyorum. Fueren dedi: Görünürlüğü liste dışı olarak değiştirip diğer hesaptan o linkle girin. Oynatma listeniz orada olacak. Genişletmek için tıkla... Bu işlemi yaptıktan sonra linki nereye yapıştıracağım? Uygulama içi açılmıyor link.