Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Çözümler 134 6 Ağustos 2023 #1 Başlıkta da dediğim gibi, YouTube'da oluşturduğum oynatma listemi ana sayfama nasıl ekleyebilirim/sabitleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2023
Başlıkta da dediğim gibi, YouTube'da oluşturduğum oynatma listemi ana sayfama nasıl ekleyebilirim/sabitleyebilirim?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 6 Ağustos 2023 #2 Pinlemenin bir yolu yok, soldaki menüden listeye hızlıca gidebilirsin. Mobilde isen Kitaplık sekmesinde görebilirsin. Artı 0 Eksi
Pinlemenin bir yolu yok, soldaki menüden listeye hızlıca gidebilirsin. Mobilde isen Kitaplık sekmesinde görebilirsin.
KS KS Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Çözümler 134 6 Ağustos 2023 #3 Ellie Williams dedi: Pinlemenin bir yolu yok, soldaki menüden listeye hızlıca gidebilirsin. Mobilde isen Kitaplık sekmesinde görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki listeyi birden fazla kez dinlediğimizde Youtube'un oluşturduğu Oynatma Listeleri gibi kendi kendine ana sayfaya düşüyor mu hocam? Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Pinlemenin bir yolu yok, soldaki menüden listeye hızlıca gidebilirsin. Mobilde isen Kitaplık sekmesinde görebilirsin. Genişletmek için tıkla... Peki listeyi birden fazla kez dinlediğimizde Youtube'un oluşturduğu Oynatma Listeleri gibi kendi kendine ana sayfaya düşüyor mu hocam?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 6 Ağustos 2023 #4 Wlixe dedi: Peki listeyi birden fazla kez dinlediğimizde Youtube'un oluşturduğu Oynatma Listeleri gibi kendi kendine ana sayfaya düşüyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Düşüyor olması gerek, tam hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Peki listeyi birden fazla kez dinlediğimizde Youtube'un oluşturduğu Oynatma Listeleri gibi kendi kendine ana sayfaya düşüyor mu hocam? Genişletmek için tıkla... Düşüyor olması gerek, tam hatırlamıyorum.
KS KS Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Çözümler 134 6 Ağustos 2023 #5 Ellie Williams dedi: Düşüyor olması gerek, tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Düşüyor olması gerek, tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.