YouTube'da oyun kanalı açmak istiyorum biraz geç oldu farkındayım ama hayalim bu ne yapmam gerek tavsiyeleriniz neler?
Telefondan da olabilir PC'den de.
YouTube'da oyun kanalı açmak istiyorum biraz geç oldu farkındayım ama hayalim bu ne yapmam gerek tavsiyeleriniz neler?
YouTube'da oyun kanalı açmak bence artık çok geçmişte kaldı. Büyük bir isim değilseniz ve e-spor derecesinde oynamıyorsanız hiç gerek yok. Mizah ağırlıklı bir şey yapmanız daha mantıklı olur bu devirde.
Tekdüzelikten çıkıp sıra dışı r kanal olursanız neden olmasın. Pek çok yeni kanal kısa sürede binlerce abone kazanıyor daha önce yapılmamış şeyler yaptıkları için.
Kendini küçük düşürüp komik oldupunu zanneden kanallardan bahsetmiyorum.
Artık YouTube'da oyun içerikleri çok tutmuyor ancak oyun içeriği yapacaksan bile bir ekibin olması gerek ve samimi olman gerek eğer bunları yaparsan ve reklamını iyi yaparsan gelişirsin ve PC'den çekmeni öneririm.