YouTube'da pop up gelmesi

Cyberbug 2077

Hectopat
Makaleler
1
İyi günler telefondan birşeyo kopyalamak için youtube.com a girdim tam emin olmadığım için siteyi VirusTotal ile arattım birey bulamadı ben tam bir şeyleri kopyalarken art arda pop uplar engellendi diye yazı çıktı üstte ilgilenmeyip kopyalamaya çalıştım ancak bir tık kafayı yemiş gibi bazen seçme yeri çıkmıyor bazen de altında boşluk olan yazıyı kopyalamıyordu siteyi kapattım ve Kaspersky ile tarama yaptım bir şey bulamadı Malwarebytes ile de tarama yaptım yine bir şey bulamadı bir sorun var mıdır?

YouTube'da exploit bulunmuş olabilir. Zaten engellenmiş bir daha o linke girmemeye çalışın.

Exploit bulunma olayları bu kadar sık yaşanmaz, yaşansa dahi anında sistemler etkilenmez, son kullanıcının ruhu dahi duymaz. Her sorun yaşadığınızda exploit diye düşünmeyin, bin çeşit farklı sebebi olabilir. YouTube reklam işini abarttı, her noktaya reklam koymuş durumda. Tarayıcının pop-up engelleme sistemleri devreye girip tıkladığınız alandaki reklam pencerelerini engellemiştir. Zararlı ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum.

Tamam çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…