cikilbikil Centipat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Nisan 2023 #1 YouTube'da bir şey izlediğimde ya da Discord'da izlediğimde renkler resimdeki gibi oluyor. Dosya Ekleri e.png 1,4 MB · Görüntüleme: 60
atescengo Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 498 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 İnno 3D RTX 3060Tİ ROG B550-F Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600 Mhz CL18 RMX 750w PSU DELL G2722HS Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknik Servis 27 Nisan 2023 #2 cikilbikil dedi: YouTube'da bir şey izlediğimde ya da Discord'da izlediğimde renkler resimdeki gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... O arada bana da oluyor nedenini bilmiyorum takipteyim! Artı 0 Eksi
cikilbikil dedi: YouTube'da bir şey izlediğimde ya da Discord'da izlediğimde renkler resimdeki gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... O arada bana da oluyor nedenini bilmiyorum takipteyim!
Emirhan Tosun Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 504 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Intel core i3 10105F Msi H410m-Pro Gskill 8GB 3000mhz Palit GTX1070 Super Lite on 128GB nvme m.2 Seaget 320GB HDD Xigmatek Vector 750W Psu Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 27 Nisan 2023 #3 cikilbikil dedi: YouTube'da bir şey izlediğimde ya da Discord'da izlediğimde renkler resimdeki gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Monitör veya ekran kartından kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
cikilbikil dedi: YouTube'da bir şey izlediğimde ya da Discord'da izlediğimde renkler resimdeki gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... Monitör veya ekran kartından kaynaklı olabilir.
FearlessVanilla Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #4 Resimde de aynıysa YouTube'dan kaynaklı normalde ekran düzgün gösteriyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS cikilbikil Centipat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Nisan 2023 #5 evet gösteriyor düzgün ve video izlerken mause tekerleğini kaydırdığımda düzeliyor bıreakında tekrar bozuluoyr anlamadım Artı 0 Eksi
evet gösteriyor düzgün ve video izlerken mause tekerleğini kaydırdığımda düzeliyor bıreakında tekrar bozuluoyr anlamadım
Z Zephrion Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 517 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #6 Çerezleri sıfırlamayı deneyin. Eklentilerinizi kapalı konuma getirip sayfayı yenileyin, düzelirse onlardan birisi sebep oluyordur. Olmazsa tarayıcıyı silip tekrar yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Çerezleri sıfırlamayı deneyin. Eklentilerinizi kapalı konuma getirip sayfayı yenileyin, düzelirse onlardan birisi sebep oluyordur. Olmazsa tarayıcıyı silip tekrar yüklemeyi de deneyebilirsiniz.
KS KS cikilbikil Centipat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Nisan 2023 #7 Chrome'u yeni yükledim zaten eski versiyondan güncelleyince böyle oldu. @Swgy dediğinizi ytaptım her şeyi sıfırlandım uzantıları sildim ama düzelmedi. Emirhan Tosun dedi: Monitör veya ekran kartından kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Normalde normal gözüküyor oyunda vs sadece YouTube'da. Sorunu çözdüm şu ayarı değiştirince çözüldü. Dosya Ekleri 1682606794148.png 21 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Chrome'u yeni yükledim zaten eski versiyondan güncelleyince böyle oldu. @Swgy dediğinizi ytaptım her şeyi sıfırlandım uzantıları sildim ama düzelmedi. Emirhan Tosun dedi: Monitör veya ekran kartından kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Normalde normal gözüküyor oyunda vs sadece YouTube'da. Sorunu çözdüm şu ayarı değiştirince çözüldü.
Emirhan Tosun Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 504 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Intel core i3 10105F Msi H410m-Pro Gskill 8GB 3000mhz Palit GTX1070 Super Lite on 128GB nvme m.2 Seaget 320GB HDD Xigmatek Vector 750W Psu Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 27 Nisan 2023 #8 cikilbikil dedi: Chrome'u yeni yükledim zaten eski versiyondan güncelleyince böyle oldu. @Swgy dediğinizi ytaptım her şeyi sıfırlandım uzantıları sildim ama düzelmedi. Normalde normal gözüküyor oyunda vs sadece YouTube'da. Sorunu çözdüm şu ayarı değiştirince çözüldü. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ekran kartının ayarından sorun çözüldü iyi günlerde kullanınız. Artı 0 Eksi
cikilbikil dedi: Chrome'u yeni yükledim zaten eski versiyondan güncelleyince böyle oldu. @Swgy dediğinizi ytaptım her şeyi sıfırlandım uzantıları sildim ama düzelmedi. Normalde normal gözüküyor oyunda vs sadece YouTube'da. Sorunu çözdüm şu ayarı değiştirince çözüldü. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ekran kartının ayarından sorun çözüldü iyi günlerde kullanınız.