3 ay önce şarkı yayınlamıştım, o siralar sallamistim yayincisini falan, su an bakmak isteyince fark ettim. Hatta YouTube topic kanalı bile olusturmus oradaki video benim yukledigimden daha fazla bile izlenmis, ben bu sarkinin sahibini nasıl degisirim? Ve topic kanalını nasıl degisirim?
Topic kanalına telif attım ama adı relase olarak girili hem yayımcı benim salladığım ad.
Benim isteğim topic kanalı benim kanal adı olarak değişsin ve şarkı yayımcısı adı değişsin.
Ayrıca topic benden habersiz oluşturulmuş ve altta şunlar yazıyor:
"Provided to YouTube by GoFetch [WDWK Music]
G*** **** ******ı · Allah c.c
G*** **** ******ı
℗ 2023 Hard platisizm
Released on: 2023-10-08
Main Artist: Allah c.c
Auto-generated by YouTube."
"**"ları ben koydum normalde sansürsüz, ilk önce sanatçı adını ben sallayıp Allah (c.c) yaptım, ama altta Hard platisizm yazan şey ne bilmiyorum ondan haberim yok, telif haklarını onlar mı almış? Birde GoFetch [WDWK Music] nedir kimin nesidir? Bana ait şarkıyı cepleyen çakallara benziyorlar..
Sanırım @Penetrator God 'a olan gibi bir şey bana oluyor, telif haklarını üstlerine çekmişler anlaşılan.
Öyle bir yayıncı olsa adına şarkı oluşturamam, topic kanalı aynı gün oluşturulmuş, attığım anda kim bunu yapsın ki? Üstelik daha önceden attığım şarkılar da vardı onlar benim üzerimde bir şey olmadı ismini salladıklarım vardı ama yinede benim üzerimeydi.
Yayıncı kuruluş gerçekten varmış ve dediğim gibi onlar almışlar sanırım. Bende ilk defa böyle bir durum görüyorum anlamaya çalıyorum.
Bir müziği yayıncı üzerinde yayınladığında "Topic" hesabı açılıyor bu zaten cepte ardından hesapların birleşiyor ve genelde rozet geliyor. Senin sorunun yayıncı adına yayınlamış olman ve adamların senin şarkıyı almış olması. Ücretsiz yayıncı değilse bu tarz sorunlar çıkabiliyordu.