Merhaba arkadaşlar, YouTuba'da Soulworker videosu tutar mı? Oynanış videosu mu çekmeliyim öğretici mi? Shorts ve uzun video çekeceğim. Shorts videosu nasıl olmalı? Kaç dakika çekmeliyim? Günde kaç kere video atmalıyım? Saat kaçta atmalıyım söyler misiniz? Düşük sistemli bilgisayarım var.
Merhaba arkadaşlar, YouTube'a'da soulworker videosu tutar mı? Oynanış videosu mu çekmeliyim öğretici mi? Shorts ve uzun video çekeceğim. Shorts videosu nasıl olmalı? Kaç dakika çekmeliyim? Günde kaç kere video atmalıyım? Saat kaçta atmalıyım söyler misiniz? Düşük sistemli bilgisayarım var.
Bilgim yok. Yeni karakter açacağım. Daha önce oynamıştım fazla ilerleyemedim 18 lvl de bıraktım. Sıfırdan mı video çekeyim yoksa bir 30 35 lvl de mi çekmeliyim?
Merhaba arkadaşlar, YouTuba'da Soulworker videosu tutar mı? Oynanış videosu mu çekmeliyim öğretici mi? Shorts ve uzun video çekeceğim. Shorts videosu nasıl olmalı? Kaç dakika çekmeliyim? Günde kaç kere video atmalıyım? Saat kaçta atmalıyım söyler misiniz? Düşük sistemli bilgisayarım var.
Bilgim yok. Yeni karakter açacağım. Daha önce oynamıştım fazla ilerleyemedim 18 seviye de bıraktım. Sıfırdan mı video çekeyim yoksa bir 30 35 seviye de mi çekmeliyim?
Küçük resim nasıl olmalı? Lilly'i küçük resim olarak yapsam olur mu? Her videoda aynı küçük resim mi kullanmalıyım yoksa farklı farklı küçük resimler mi yapmalıyım?
Küçük resim nasıl olmalı? Lilly'i küçük resim olarak yapsam olur mu? Her videoda aynı küçük resim mi kullanmalıyım yoksa farklı farklı küçük resimler mi yapmalıyım?