Çözüldü YouTube'da space tuşu videoyu durdurmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmet01010101

Hectopat
Daha fazla  
Sadece videoya tıkladıktan sonra durduruyor ve ben space kullanmaya çok alıştım. Aşırı rahatsız edici bir bug yardım başkalarında da oluyor mu?

Çözüm
Explorer ve Mozilla ile denedim.
Uzantıların tamamını kaldırıp denedim.
Chrome u silip tekrar yükleyerek denedim.
Chrome tarama verilerini silip denedim.
Youtube hesaptan çıkıp Guest olarak ve başka hesaptan da denedim.
Sonuç alamadım maalesef.

günlerce süren denemelerimden sonra sorunun çözümü.
Eski konu ancak bu sorun ara ara hortluyor... Daha öncesinde benim de kendiliğinden düzelmişti şu an tekrar var her yeri her forumu araştırdım çözümü bulamadım...

Yani aslında doğrusu space tuşu ile scroll olması.
Çünkü YouTube kodlamasında K tuşu video seçili olmadığı halde durdurma tuşudur.
Space tuşu ise video seçili olduğunda durdurma tuşudur.
Bahsettiğiniz durumun HTML5 ile alakalı olduğunu düşünüyorum mantıken.
Başka bir tarayıcı ile denediğinizde aynı şekilde mi oluyor?

Explorer ve Mozilla ile denedim.
Uzantıların tamamını kaldırıp denedim.
Chrome u silip tekrar yükleyerek denedim.
Chrome tarama verilerini silip denedim.
Youtube hesaptan çıkıp Guest olarak ve başka hesaptan da denedim.
Sonuç alamadım maalesef.

günlerce süren denemelerimden sonra sorunun çözümü.

Son düzenleme:
Çözüm
Yükledim ama hâlâ aynı sorun devam ediyor.

Onu bilmiyordum, fakat siz söyleyince baktım ve boşluk tuşuna basınca herhangi bir şey yazmıyor ve kabul etmiyor. Acaba siz nasıl yaptınız, size zahmet anlatabilir misiniz?
evet boşluk olarak gözüksün sorun yok SAVE deyin ve deneyin.

Yaptım, ama iki defa tıklama yapıyor sanırım; zira oynayan video için tıkladığımda tekrar oynatıyor, duran videoya tıkladığımda da tekrar durma yapıyor; yani işlevsiz gibi oldu.
iki kere tıklama yaptığında hızlı bir şekilde alt tab yapın geçiyor. kapatıp tekrar açın chrome u.

iki kere tıklama yaptığında hızlı bir şekilde alt tab yapın geçiyor. kapatıp tekrar açın chrome u.
Oldu, ama yeni pencerede açınca, o açtığım penceredeki videoda işlemiyor, illa ki videoya fare ile tıklama yapmam gerekiyor. Neyse, böyle devam edeceğiz sanırım.

Oldu, ama yeni pencerede açınca, o açtığım penceredeki videoda işlemiyor, illa ki videoya fare ile tıklama yapmam gerekiyor. Neyse, böyle devam edeceğiz sanırım.
bende sorunsuz çalışıyor. arada bir 2 kez durdurma sorunu oluyor. o da hızlı alt tab - bekle - hızlı alt tab yapınca düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…