YouTube'da spam atarak video kaldırmak mümkün mü?

victorfrn

Hectopat
Arkadaşlar merhaba YouTube'da spam ve diğer bildiri butonlarıyla video kaldırmak mümkün mü telif dışında? Ve kaldırmamız için ne yapmamız gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tahminen iki sene önce bir veri görmüştüm, YouTube da bir videoyu oynatıcı üzerinden kaç kişi raporlarsa YouTube a ulaşır diye, yanlış olmasın 9000 üstü bir rapor anca YouTube dikkatını çekiyormuş, ama detaylı olarak e-postayla ve rapor dilekçesi ile rapor edilirse her mesaj tek tek okunuyor yazıyordu. Ne kadar doğru bilemem ama paylaşmak istedim

Evet, 10-15 fake hesapla videoyu bildirerek videonun kaldırılmasını sağlayabilirsiniz. Ancak bu dediğim sadece az izlenme almış videolar içindir. 2000 izlenme ve 500 like'a sahip bir videoya 10-15 kişinin bir etkisi olmaz.

Bunun için direk spam atmak mümkün mü yada yanıltıcı içerik nasıl şikayet etmemiz

Konu nedir? Neden şimayet etmek istiyorsunuz? Acemi bir kanalın (max. 300 - 500 izlenmeye sahip) bir videosunu 15 adet fake hesapla, herhangi bir amaç belirleyerek 15 hesaptan da aynı amaçla report ederseniz, YouTube'un sistemine; 300 izlenmeden 15'inin bildirildiği gidiyor. Sistem reportların aynı kategoride olduğunu belirleyince, bu video incelenmeye alınıyor. Bu incelenme çok detaylı olmuyor, video kaldırılıyor. Tabii ki kesin değil.
Bunun için direk spam atmak mümkün mü yada yanıltıcı içerik nasıl şikayet etmemiz

Yeni sistemde şikayet edenin hesabı da inceleniyor. Taze açılmış, hiç bir paylaşımı vs'si bulunmayan hesaplardan ne kadar şikayet gelirse gelsin dikkate alınmıyor. Ancak geçerli bir sebebiniz varsa şikayet yazısı hazırlarsanız 1 kişi bile olsa o şikayet dikkate alınıyor.

Arkadaşlar spam attım mail geldi ve bir link çıktı orada kanal ismi vererek spam attım. Ne zaman cevaplanır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…