YouTube'da spam atarak video kaldırtmak mümkün mü?

Bende yaşadım aynı şeyi umursamayın geçin bırakıcaklar elbet.

Hocam videoyu raporlayıp "videonun sahibiyim ve utanç verici olduğundundan kaldırılmasını talep ediyorum."
(Burayada o hesabın bilgilerini yazın)

Hocam konuyla alakasız ama cidden Windows XP kullanıyor musunuz? Kullanıyor iseniz helal olsun size.

Hocam videoyu raporlayıp "videonun sahibiyim ve utanç verici olduğundundan kaldırılmasını talep ediyorum."
(burayada o hesabın bilgilerini yazın)
E-posta ve şifre vs. bilmiyor ki video sahibi olduğunu nasıl kanıtlasın?

Hocam onlara kimse bakmıyor ki. Laf olsun torba dolsun mantığı orada o tarz butonlar.
Hocam 1 haftadır uğraşıyorum fakat yapamadım. Gerçekten yapabileceğim bir şey yok mu?

Arkanda bir ordu yoksa spamlatarak kaldıramazsın. Yüzün gözüküyorsa belki telif hakkı başvurusunda bulunursan kaldırabilirler.

Arkanda bir ordu yoksa spamlatarak kaldıramazsın. Yüzün gözüküyorsa belki telif hakkı başvurusunda bulunursan kaldırabilirler.
Direkt yüzüm ön planda zaten ama nasıl kanıtlayacağım?

Çocukluktan kalma vesikalığın, fotoğrafların vs. varsa onları gönderirsen belki kabul olur. YouTube Studio üzerinden telif hakkı başvurusunda bulunabilirsin.

Tamamdır deneyeceğim sağ olun hocam. Umarım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…