ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 26 Temmuz 2013 #1 Oyun videoları için kanal hazırlıyorum ama sağ üst köşede gerçek ismim gözüküyor. Örnek rockstar games gibi.
Oyun videoları için kanal hazırlıyorum ama sağ üst köşede gerçek ismim gözüküyor. Örnek rockstar games gibi.
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2013 #2 Ses açamıyorum. Bi bak derim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Ses açamıyorum. Bi bak derim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 28 Temmuz 2013 #3 Değiştiremiyorum hala. O videodaki Youtube ile şuanki çok farklı. Yok mu yardım edecek? - - - Güncellendi - - - Çözüm: Sağ üstte youtube ayarları kısmından, genel bakış kısmından değişltirebilirsiniz.
Değiştiremiyorum hala. O videodaki Youtube ile şuanki çok farklı. Yok mu yardım edecek? - - - Güncellendi - - - Çözüm: Sağ üstte youtube ayarları kısmından, genel bakış kısmından değişltirebilirsiniz.