YouTube'da telifli şarkının remix halini kullanmak sorun yaratır mı?

bora1017

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bir YouTube kanalım var kanalın para kazanması 4000 saat olmadığı için açık değil. Kanalda edit yapıyorum ve kullandığım şarkılar normalde telifli o yüzden remix tarzı hallerini kullanıyorum telif yememek için. Para kazanmayı açarsam sanırım gerçek insanlar kanalı kontrol ediyormuş para kazanmaya uygun mu diye. Bir sıkıntı yaşar mıyım? Yani adam reddeder mi kanaldaki şarkıları görüp?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim bir YouTube kanalım var kanalın para kazanması 4000 saat olmadığı için açık değil. Kanalda edit yapıyorum ve kullandığım şarkılar normalde telifli o yüzden remix tarzı hallerini kullanıyorum telif yememek için. Para kazanmayı açarsam sanırım gerçek insanlar kanalı kontrol ediyormuş para kazanmaya uygun mu diye. Bir sıkıntı yaşar mıyım? Yani adam reddeder mi kanaldaki şarkıları görüp?

Telifle ilgili sorunlar yoksa kanalda sıkıntı yaşamazsın.

Kullandığın şarkılara göre değişir youtube studio da videonun altında Telif hakkı hak talebi gibi birşey yazmıyorsa sorun yok.
Yazmıyor ama kanalı şu anda bot kontrol ediyor bot kontrol ettiği için kandırabiliyorsun ama para kazanmayı açınca normal insanlar kontrol edicek o kafama takıldı benim

Yazmıyor ama kanalı şu anda bot kontrol ediyor bot kontrol ettiği için kandırabiliyorsun ama para kazanmayı açınca normal insanlar kontrol edicek o kafama takıldı benim
Remix şarkılarda remix i ben yaptım gibi şeyler demediğin sürece sorun olmuyor diye biliyorum youtube açıklamada şarkıyı kimin yaptığını gösetiryor ama bazen göstermiyor böyle durumlarda da açıklamaya şarkı şuna aittir falan yaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı