Merhaba iyi akşamlar. Ben Photoshop'la ilgileniyorum 8 yaşımdan beri kendi kendime Photoshop öğrendim. YouTube thumbnail, PP vs. hazırlayabiliyorum. Bu yaptıklarımı bir zamanlar Discord'dan satıyordum ama, karantinadan sonra öyle bir şey kalmadı. Yani ben internette tasarım yaparak para kazanabilir miyim?
Merhaba iyi akşamlar. Ben Photoshop'la ilgileniyorum 8 yaşımdan beri kendi kendime Photoshop öğrendim. YouTube thumbnail, PP vs. hazırlayabiliyorum. Bu yaptıklarımı bir zamanlar Discord'dan satıyordum ama, karantinadan sonra öyle bir şey kalmadı. Yani ben internette tasarım yaparak para kazanabilir miyim?
Hocam Freelancer'lık yapabilirsiniz lakin @Kükreyen Deli Adam hocamın dediği gibi Photoshop işlerine pek rağbet yok. Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama mesela ben mesela bir freelance sitesinde bir thumbnail ilanı verdim. 1.5 aydır gelen giden yok. Bayağıda reklam yaptım. Kemir bir kitle var hep onlara gidiliyor. Sizin ilanlarınız görülebilir de benim şansımda olabilir bu. Fakat, video editörlüğü yeteneğiniz varsa para kazanabilirsiniz.