YouTube'da vergi var mı?

396153

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba arkadaşlar, artık bu konuyu tartışmak istiyorum. YT'de vergi var mı yok mu? YT'ye başlamaya düşünüyorum ve Dora Özsoy gibi kişiler vergi mağduru olmuş. Bu duruma hiç kimse düşmek istemez. Hiçbir yerde resmi olarak YT'de vergi var diye açıklama yok. Ne yapacağımı şaşırdım? Senelik limit diyor birisi, diğeri başka bir şey diyor. Resmen ortada kaldım. YouTube'nin zaten Türkiye'de temsilcisi var, ve Twitch'de de var, Twitch'in vergileri otomatik olarak vergi ile kesilerek veriliyormuş. Nasıl ödeyeceğiz, veya vergi var mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda güzel açıklıyorlar.

Evet var şirket açman gerekiyor düzenli para kazanacaksan. Gerek yok diyenler yakında geriye dönük vergi borçları çıkarsa kafalarını duvarlara vurmazlar umarım. Devlet 5 kuruşun dahi peşine düşer. Gelirin varsa verginde vardır.

Herkes herkesın dediğine çomar sokuyor en iyisi muhasebeye sormaktır.

Mesut Çevik o videoyu mükellef.co'nun sponsorluğu için yaptı. Doğru bir video değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…