Yefd7
Kilopat
Merhaba. Ben YouTube'da video izlerken öncelikle birden ekranım siyah oldu ve arkada Discord vb uygulamaların çöktüğünü fark ettim sonra monitörde sinyal yok hatası aldım. Bilgisayarı tuşundan kapatıp tekrar açtığımda çözünürlük 1024x768 olmuştu ve artmıyordu. Ben de aygıt yöneticisine gittiğimde görüntü bağdaştırıcılarda ekran kartının takılı olmadığını gördüm ve cihazı tak dedim. Ekran kartının olduğu yerde sarı ünlem çıktı. Arkasından hemen AMD'nin uygulaması açıldı ve yazılımsal bir hata tespit ettik vb yazdı ve rapor göndermemi istedi. Gönderdim ve bilgisayarı tekrar başlattığımda sorunum çözüldü. Bu neden olmuş olabilir normalde YouTube'da video izlerken ekran kartımın fanları dönmez ama ekranın gittiği sırada neredeyse son hızında dönüyordu. Servise göndermem gerekir mi bu sorun neden oluyor ve bir daha olmasını nasıl engelleyebilirim?
Ekran kartım: AMD Radeon RX 6700.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Anakart: B450 mk.
PSU: DeepCool PF650.
Ayrıca birkaç haftadır bilgisayarı açtığımda bazen kulaklıktan 5 6 saniyeliğine cızırtı geliyordu. Ben kulaklıkta sorun var sanmıştım bununla bir alakası olabilir mi?
Ekran kartım: AMD Radeon RX 6700.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Anakart: B450 mk.
PSU: DeepCool PF650.
Ayrıca birkaç haftadır bilgisayarı açtığımda bazen kulaklıktan 5 6 saniyeliğine cızırtı geliyordu. Ben kulaklıkta sorun var sanmıştım bununla bir alakası olabilir mi?