Vorpee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 340 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 Bugün kendi kendine olmaya başladı. Eklentiler kapalıyken de oluyor, sayfayı yenilediğimde de aynı hatta yeniden başlattığımda bile olmaya devam etti.
Bugün kendi kendine olmaya başladı. Eklentiler kapalıyken de oluyor, sayfayı yenilediğimde de aynı hatta yeniden başlattığımda bile olmaya devam etti.
Çözüm Vorpee 22 Kasım 2023 Erdium dedi: Yani hocam sanırım kesintisiz izlemeni sağlıyor yani ön yükleme yapıyor sanırım. Normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Yok ya Opera kullanıyorum RGX açık kalmış kapatığımda düzeldi.
Erdium dedi: Yani hocam sanırım kesintisiz izlemeni sağlıyor yani ön yükleme yapıyor sanırım. Normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Yok ya Opera kullanıyorum RGX açık kalmış kapatığımda düzeldi.
Erdium Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 404 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #2 Yani hocam sanırım kesintisiz izlemeni sağlıyor yani ön yükleme yapıyor sanırım. Normal bir şey. Artı 0 Eksi
KS KS Vorpee Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 340 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #3 Erdium dedi: Yani hocam sanırım kesintisiz izlemeni sağlıyor yani ön yükleme yapıyor sanırım. Normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Yok ya Opera kullanıyorum RGX açık kalmış kapatığımda düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Erdium dedi: Yani hocam sanırım kesintisiz izlemeni sağlıyor yani ön yükleme yapıyor sanırım. Normal bir şey. Genişletmek için tıkla... Yok ya Opera kullanıyorum RGX açık kalmış kapatığımda düzeldi.