B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 689 Çözümler 5 2 Eylül 2023 #1 YouTube'a girdiğimde ne yaparsam yapayım aşağıdaki görseldeki gibi oluyor. Çerezleri temizledim. Chrome'u silip tekrar kurdum hala aynı. İnternet hızım iyi herhangi bir düşüş yok. Dosya Ekleri yotube.png 24 KB · Görüntüleme: 101
YouTube'a girdiğimde ne yaparsam yapayım aşağıdaki görseldeki gibi oluyor. Çerezleri temizledim. Chrome'u silip tekrar kurdum hala aynı. İnternet hızım iyi herhangi bir düşüş yok.
Çözüm Caner Uncu 2 Eylül 2023 uBlock Origin veya herhangi bir AdBlock kullanıyorsanız kaldırın, aynı problemi ben de yaşadım. Kaldırınca düzeldi. Sol taraftaki üç çizgiye basıp ''ana sayfa'' butonuna basarsanız da düzeliyor.
uBlock Origin veya herhangi bir AdBlock kullanıyorsanız kaldırın, aynı problemi ben de yaşadım. Kaldırınca düzeldi. Sol taraftaki üç çizgiye basıp ''ana sayfa'' butonuna basarsanız da düzeliyor.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 2 Eylül 2023 #2 uBlock Origin veya herhangi bir AdBlock kullanıyorsanız kaldırın, aynı problemi ben de yaşadım. Kaldırınca düzeldi. Sol taraftaki üç çizgiye basıp ''ana sayfa'' butonuna basarsanız da düzeliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
uBlock Origin veya herhangi bir AdBlock kullanıyorsanız kaldırın, aynı problemi ben de yaşadım. Kaldırınca düzeldi. Sol taraftaki üç çizgiye basıp ''ana sayfa'' butonuna basarsanız da düzeliyor.
KS KS B Briann0 Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 689 Çözümler 5 2 Eylül 2023 #3 Caner Uncu dedi: uBlock Origin veya herhangi bir AdBlock kullanıyorsanız kaldırın, aynı problemi ben de yaşadım. Kaldırınca düzeldi. Sol taraftaki üç çizgiye basıp ''ana sayfa'' butonuna basarsanız da düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyiciyi kaldırınca düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi
Caner Uncu dedi: uBlock Origin veya herhangi bir AdBlock kullanıyorsanız kaldırın, aynı problemi ben de yaşadım. Kaldırınca düzeldi. Sol taraftaki üç çizgiye basıp ''ana sayfa'' butonuna basarsanız da düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Reklam engelleyiciyi kaldırınca düzeldi teşekkürler.