dorran Picopat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 56 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #1 Yabancı videolara alt yazı eklemek istiyorum ki herkes anlayabilsin, ancak nasıl eklenir bir türlü anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yabancı videolara alt yazı eklemek istiyorum ki herkes anlayabilsin, ancak nasıl eklenir bir türlü anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Stereo.Luigi99 27 Eylül 2023 dorran dedi: Yabancı videolara alt yazı eklemek istiyorum ki herkes anlayabilsin, ancak nasıl eklenir bir türlü anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef özellik kaldırılmış, ekleyemiyorsunuz artık.
dorran dedi: Yabancı videolara alt yazı eklemek istiyorum ki herkes anlayabilsin, ancak nasıl eklenir bir türlü anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef özellik kaldırılmış, ekleyemiyorsunuz artık.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 27 Eylül 2023 #11 dorran dedi: Konu çözüldü olarak nasıl işaretleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Raporlayabilirsin. Mesajın altında rapor seçeneği var. Oradan çözümü seç. Artı 0 Eksi
dorran dedi: Konu çözüldü olarak nasıl işaretleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Raporlayabilirsin. Mesajın altında rapor seçeneği var. Oradan çözümü seç.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 27 Eylül 2023 #12 dorran dedi: Konu çözüldü olarak nasıl işaretleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Mesajımın altındaki rapor kısmından Çözüm'ü seçip ekstra bilgi yazıp raporla. Yaklaşık 5-10 dakika sonra (belki daha az) moderasyondan cevap gelir. Artı 0 Eksi
dorran dedi: Konu çözüldü olarak nasıl işaretleyeceğim? Genişletmek için tıkla... Mesajımın altındaki rapor kısmından Çözüm'ü seçip ekstra bilgi yazıp raporla. Yaklaşık 5-10 dakika sonra (belki daha az) moderasyondan cevap gelir.