eco123 Hectopat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #1 YouTube'da bir videonun izleyici izlerken önemli yerlerini bula bilmesi için işaret koymak istiyorum. Örnek = Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YouTube'da bir videonun izleyici izlerken önemli yerlerini bula bilmesi için işaret koymak istiyorum. Örnek = Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.538 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #2 Videonun açıklama kısmına yazınca oluyor. Attığınız videoda da öyle yapılmış mesela.
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2021 #3 wanetage dedi: Videonun açıklama kısmına yazınca oluyor. Attığınız videoda da öyle yapılmış mesela. Eki Görüntüle 1170669 Genişletmek için tıkla... Gördüğüm bazı videolarda açıklamada bunlar olmasa bile bölümler oluyor. Nasıl yapıldığına gelecek olursak Google kendi destek sayfasında belirtmiş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video Bölümleri - YouTube Yardım Video Bölümleri, videoları bölümlere ayırarak her biri için ayrı bir önizleme sunar. Bu özellik, videonun her bölümüne bilgi ve baÄlam ekler. Bu sayede videonun farklı bölümlerini kolayca yeniden izle support.google.com
wanetage dedi: Videonun açıklama kısmına yazınca oluyor. Attığınız videoda da öyle yapılmış mesela. Eki Görüntüle 1170669 Genişletmek için tıkla... Gördüğüm bazı videolarda açıklamada bunlar olmasa bile bölümler oluyor. Nasıl yapıldığına gelecek olursak Google kendi destek sayfasında belirtmiş: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video Bölümleri - YouTube Yardım Video Bölümleri, videoları bölümlere ayırarak her biri için ayrı bir önizleme sunar. Bu özellik, videonun her bölümüne bilgi ve baÄlam ekler. Bu sayede videonun farklı bölümlerini kolayca yeniden izle support.google.com