- Makaleler
- 6
Daha fazla
Yaptığım en son 4 edit öncesinde gayet iyi bir biçimde, her gece saat 12'den sonra deli gibi izlenirken şu anda sürekli izlenme vakitleri değişiyor, videonun görüntülemesinin 2K'ya artması 5 gün alıyor. 4 edit öncesinde yaptığım tüm editler anında izleniyordu, şu anda durum farklı. Aynı şekilde benim gibi içerik üreten birisinin editi benimkilerinden kat kat daha kötü olmasına rağmen 4 günde 12K izlenirken benimkiler 5 günde en fazla 2, 5K izlenmeye başladı. Yalnız fark ettiğim bir durum oldu bu süreç içerisinde, bazen bir videoyu hedef alıp görüntülenmesini artırıyor, diğer videoların etkileşimini azaltıp direkt olarak o seçtiği videolara etkileşim veriyor. Fakat benzer içerik üreticisinde bu durum yok, direkt attığı video 4 günde en az 12K izleniyor. Aynı zamanda bu kişinin diğer editleri bu kadar değil, sadece benimle aynı içeriğe sahip olan editlerin durumu bu şekilde. Yani abone sayısıyla %50 %50 alakası yok. ne yaparak bu duruma ulaşıyor?
Belirttiklerim benim videolarımla aynı içeriğe sahip videolar.
Bunlar da benim videolarım. Gördüğünüz gibi haftalar önce olan videolar daha fazla izlenmiş ancak diğer videoların görüntülemesi bir hayli az. Bu durumun sebebi ne olabilir? Bahsettiğim diğer içerik üreticisinin bildiğiniz aynı etiketleri, açıklamasını kopyalasam bile aynı durum oluşuyor. nerede hata yapıyor olabilirim?
Sormak istediğim ayrıca son bir şey var. Shorts videoları anladığım kadarıyla edit içerikleri için daha fazla izleniyor. Shorts'a geçmek mantıklı mı?
Belirttiklerim benim videolarımla aynı içeriğe sahip videolar.
Bunlar da benim videolarım. Gördüğünüz gibi haftalar önce olan videolar daha fazla izlenmiş ancak diğer videoların görüntülemesi bir hayli az. Bu durumun sebebi ne olabilir? Bahsettiğim diğer içerik üreticisinin bildiğiniz aynı etiketleri, açıklamasını kopyalasam bile aynı durum oluşuyor. nerede hata yapıyor olabilirim?
Sormak istediğim ayrıca son bir şey var. Shorts videoları anladığım kadarıyla edit içerikleri için daha fazla izleniyor. Shorts'a geçmek mantıklı mı?
Son düzenleyen: Moderatör: