Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 13 Nisan 2021 #11 Ruzgar2 dedi: Arkadaşlar bir sorum daha var. Link paylaştığımız yorumlar otomatik olarak kaldırılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet YouTube video linki değilse siliniyor diye biliyorum. Eğer link atmadan da siliniyorsa "hesabı yeni mi açtınız?" diye soracağım.
Ruzgar2 dedi: Arkadaşlar bir sorum daha var. Link paylaştığımız yorumlar otomatik olarak kaldırılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet YouTube video linki değilse siliniyor diye biliyorum. Eğer link atmadan da siliniyorsa "hesabı yeni mi açtınız?" diye soracağım.
Ruzgar2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 1.003 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #12 Çalıkuşu dedi: Evet YouTube video linki değilse siliniyor diye biliyorum. Eğer link atmadan da siliniyorsa "hesabı yeni mi açtınız?" diye soracağım. Genişletmek için tıkla... Hesabı açalı bir ay oldu. Sanırım tam tersini söyleyecektiniz, benim sorum link paylaşınca mı yorumun silindiğiydi?
Çalıkuşu dedi: Evet YouTube video linki değilse siliniyor diye biliyorum. Eğer link atmadan da siliniyorsa "hesabı yeni mi açtınız?" diye soracağım. Genişletmek için tıkla... Hesabı açalı bir ay oldu. Sanırım tam tersini söyleyecektiniz, benim sorum link paylaşınca mı yorumun silindiğiydi?
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 13 Nisan 2021 #13 Ruzgar2 dedi: Hesabı açalı bir ay oldu. Sanırım tam tersini söyleyecektiniz, benim sorum link paylaşınca mı yorumun silindiğiydi? Genişletmek için tıkla... Evet. Youtube video linki olmayanları otomatik siler. Normal yorum (link olmadan)yapabiliyor musunuz ?
Ruzgar2 dedi: Hesabı açalı bir ay oldu. Sanırım tam tersini söyleyecektiniz, benim sorum link paylaşınca mı yorumun silindiğiydi? Genişletmek için tıkla... Evet. Youtube video linki olmayanları otomatik siler. Normal yorum (link olmadan)yapabiliyor musunuz ?
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 13 Nisan 2021 #14 Ruzgar2 dedi: Arkadaşlar bir sorum daha var. Link paylaştığımız yorumlar otomatik olarak kaldırılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
Ruzgar2 dedi: Arkadaşlar bir sorum daha var. Link paylaştığımız yorumlar otomatik olarak kaldırılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
Kedilla Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Mayıs 2025 #15 Aynı sorun bende de var ama tek bir kanalda değil başka kanallarda da yaptığım yorumlar sayfayı yenileyince kayboluyor ve etkinlik geçmişimde de bazen görünüyor yine sayfayı yenileyince kayboluyor sebebi nedir
Aynı sorun bende de var ama tek bir kanalda değil başka kanallarda da yaptığım yorumlar sayfayı yenileyince kayboluyor ve etkinlik geçmişimde de bazen görünüyor yine sayfayı yenileyince kayboluyor sebebi nedir