Merhabalar, bir sorunum var umarım çözebiliriz arkadaşlar.
1 aydır yayın yapıyorum Youtube üzerinden ve hiç bir sorun yaşamadım tabi ki. Bu 3-4 gün öncesine kadar. Yayınlarımı çift bilgisayar olarak yapıyorum. Elgato kullanmıyorum. NDI Source ile aktarmalı aynı modem üzerinden yapıyorum ( yani iki bilgisayarda tek modeme bağlı ) İki bilgisayarın OBS ayarları da aynı olmasına rağmen yayın açtığımda oyunda yüksek bir ping sorunu oluyor. Yani 2-3 saniye delay oluyor. Ve yayını kapattığımda delay sorunu ortadan kalkıyor. Yani gittim modemi değiştirdim, kabloları yeniledim yine de düzelmedi. Bu sorun neyden kaynaklı bilmiyorum. Yardımcı olursanız mutlu olurum, teşekkürler.
Dsmart kullanıyorum tarifem 50 Mb download, 5 mb de upload hızı, ama bana gelen 47 MB download, 3.8 Upload, öncedende yapıyordum problem olmuyordu şimdi yine test ettim, aktarmalı yayın yaptığım için NDI Source ile sorunun NDI source de olduğunu fark ettim, çünkü aktarmı kesince delay sorunu ortadan kalkıyor. Ama aktarma yapınca tekrar bu delay sorunu yine başlıyor. ama bunun neden olduğunu bilmiyorum