Ricks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 478 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Eskişehir 14 Haziran 2022 #1 Merhaba, YouTube'da hiçbir videoda yorumları göremiyorum, sayfayı yenilemeyi ve bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim.
Merhaba, YouTube'da hiçbir videoda yorumları göremiyorum, sayfayı yenilemeyi ve bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.045 Makaleler 2 Çözümler 32 14 Haziran 2022 #11 yeeehaw dedi: Aynı sorun bende de var ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Şu an bende göremiyorum, global bir sorun var. En kısa zamanda çözülecektir. Artı 0 Eksi
yeeehaw dedi: Aynı sorun bende de var ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Şu an bende göremiyorum, global bir sorun var. En kısa zamanda çözülecektir.
İntel Cooler Fan Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #12 Aynı sorun bende de var ustam genel sorun olmalı. Youtube iyice bozdu kendini güncellemekten. Artı 0 Eksi
KS KS Ricks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 478 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Eskişehir 14 Haziran 2022 #13 F 16 Fighting Falcon dedi: Filtre kısmından "en yeniler" kısmını seçiniz. Olmazsa farklı tarayıcılardan deneyin, örneğin; Firefox web tarayıcısı. Genişletmek için tıkla... En yeniler dediğimde yükleniyor şeklinde takılıyor. Farklı tarayıcı denedim ancak hala aynı. Artı 0 Eksi
F 16 Fighting Falcon dedi: Filtre kısmından "en yeniler" kısmını seçiniz. Olmazsa farklı tarayıcılardan deneyin, örneğin; Firefox web tarayıcısı. Genişletmek için tıkla... En yeniler dediğimde yükleniyor şeklinde takılıyor. Farklı tarayıcı denedim ancak hala aynı.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 14 Haziran 2022 #14 Zaten bende de gözükmüyor, YouTube kaynaklı sorun muhtemelen. Düzeltilir bir kaç saat içinde. Artı 0 Eksi
N NetCevap Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 90 14 Haziran 2022 #15 Hocam bende de bazı videolarda görünmüyor genel bir durum olabilir. Baktıklarım arasından sadece şu videonun yorumları görünüyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hocam bende de bazı videolarda görünmüyor genel bir durum olabilir. Baktıklarım arasından sadece şu videonun yorumları görünüyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Ricks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 478 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Eskişehir 14 Haziran 2022 #16 NetCevap dedi: Hocam bende de bazı videolarda görünmüyor genel bir durum olabilir. Baktıklarım arasından sadece şu videonun yorumları görünüyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu videonun yorumlarını da göremiyorum. Artı 0 Eksi
NetCevap dedi: Hocam bende de bazı videolarda görünmüyor genel bir durum olabilir. Baktıklarım arasından sadece şu videonun yorumları görünüyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben bu videonun yorumlarını da göremiyorum.
Rosieer Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #17 Aynı sorun bende de var şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
J jkrwlng Decapat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 155 14 Haziran 2022 #18 Bende de aynı. Sıkıntı var şu anda. Artı 0 Eksi
Marvsqs Decapat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #19 Bende de gözükmüyor yorumlar. Artı 0 Eksi
Exnzy Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 Yer Bursa/Karacabey Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #20 Ricks dedi: En yeniler dediğimde yükleniyor şeklinde takılıyor. Farklı tarayıcı denedim ancak hala aynı. Genişletmek için tıkla... Bendede var hocam global çözerler yakında Artı 0 Eksi
Ricks dedi: En yeniler dediğimde yükleniyor şeklinde takılıyor. Farklı tarayıcı denedim ancak hala aynı. Genişletmek için tıkla... Bendede var hocam global çözerler yakında