Ricks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 478 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Eskişehir 14 Haziran 2022 #1 Merhaba, YouTube'da hiçbir videoda yorumları göremiyorum, sayfayı yenilemeyi ve bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim.
Merhaba, YouTube'da hiçbir videoda yorumları göremiyorum, sayfayı yenilemeyi ve bilgisayarı yeniden başlatmayı denedim.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #21 Aynı sorun bendede var. Global hata korkulacak birşey yok. Artı 0 Eksi
Ahmet_Ali Centipat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #22 NetCevap dedi: Baktıklarım arasından sadece şu videonun yorumları görünüyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bende oda gözükmüyor şansa bak Artı 0 Eksi
NetCevap dedi: Baktıklarım arasından sadece şu videonun yorumları görünüyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bende oda gözükmüyor şansa bak
KS KS Ricks Hectopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 478 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Eskişehir 14 Haziran 2022 #23 Bende düzelmiş arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.347 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #24 Bende de aynı sorun var telefondan giriyorum ya bir yorum gözüküyor ya da hiç. Artı 0 Eksi