Zargles Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #1 Bir yorumun yanıtlarına bakmak istediğimde mesela 10 yanıt varsa 2 - 3 tanesi gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
Bir yorumun yanıtlarına bakmak istediğimde mesela 10 yanıt varsa 2 - 3 tanesi gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim?
K KOSTOK Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 305 Çözümler 2 16 Haziran 2022 #2 O 10 yorumun 7 tanesi kullanıcılar tarafından silinmiş demektir ve de bir bug olarak kalmış olduğunu düşünüyorum.
O 10 yorumun 7 tanesi kullanıcılar tarafından silinmiş demektir ve de bir bug olarak kalmış olduğunu düşünüyorum.
Zargles Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #3 KOSTOK dedi: O 10 yorumun 7 tanesi kullanıcılar tarafından silinmiş demektir ve de bir bug olarak kalmış olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir adamla tartışıyorum mesela onun ve benim bazı mesajlarım gözükmüyor. Her zaman böyle oluyor. Bende yorumumu silmediğime emin olduğum için sanırım bug.
KOSTOK dedi: O 10 yorumun 7 tanesi kullanıcılar tarafından silinmiş demektir ve de bir bug olarak kalmış olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir adamla tartışıyorum mesela onun ve benim bazı mesajlarım gözükmüyor. Her zaman böyle oluyor. Bende yorumumu silmediğime emin olduğum için sanırım bug.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.546 Çözümler 15 16 Haziran 2022 #4 Yorumlar kısmının hemen üstünde "Sıralama Ölçütü" butonu var. Onu tıklayıp "Önce yeni" olarak ayarlayın.
Yorumlar kısmının hemen üstünde "Sıralama Ölçütü" butonu var. Onu tıklayıp "Önce yeni" olarak ayarlayın.