YouTube'daki Bakkal

Batuhan05

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bakkallar Youtube'u da işgal ettiler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bu ağabeyi Bu videodan tanıyorum. Yaşına rağmen gayet bilgili, gerçek bir Technopat diye nitelendirmiştik hatta aylar önce burada konu açarak. Burada dedikleri gerçekten o videonun tam zıttı. Şaşırdım doğrusu.

O kasayi toplayanada helal olsun. 260 TL'ye bildigin kasa toplamislar.

@Silinen üye Bir kasa toplamış, evet de şu cümle nedir Allah aşkına ''Bu kasaya 2 GB 256 bit bir ekran kartı takarsanız GTA V rahat oynarsınız.'' Ne zamandan beri ''Bit'' oyun oynatır oldu ?

@Silinen üye Bir kasa toplamış, evet de şu cümle nedir Allah aşkına ''Bu kasaya 2 GB 256 bit bir ekran kartı takarsanız GTA V rahat oynarsınız.'' Ne zamandan beri ''Bit'' oyun oynatır oldu ?
Tamam haklisin ama bence amca tam bir bakkal sayilmaz. Sistem toplama videosunu izledimde cok kotu degil. Yasi itibariyle bazi seylerde geri kalmis ama bence yeterli bir bilgiye sahip.

O konuda hemfikiriz.

O an aklından, orta seviye 2 GB 256 BİT bir ekran kartını geçirip, onu kast etmiş olabilir. Anlamadan yorum yapmayalım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…