YouTube'daki oynatma kısmı nasıl kaldırılır?

Makaleler
17
Yer
Türkiye
Daha fazla  
1703098037575.png

Bu kısmı kaldırmak istiyorum, ya tamamen kaldırmak için bir kısayol tuşu veyahut ayar, ya da sadece üzerine gelindiğinde görünmesi gibi bir durum mümkün müdür?

Eki Görüntüle 2059504

Bu kısmı kaldırmak istiyorum, ya tamamen kaldırmak için bir kısayol tuşu veyahut ayar, ya da sadece üzerine gelindiğinde görünmesi gibi bir durum mümkün müdür?

Mouseyi ekranın en solda ortasına götürürseniz otomatik kapanıyor.

1703098390792.png

solda işaretlediğim yere götürdüğünüzde otomatik kapanıyor daha açıklayıcı şekilde yazayım.

Dosya Ekleri

• 1703098302959.png
    1703098302959.png
    2 MB · Görüntüleme: 48
Mouseyi ekranın en solda ortasına götürürseniz otomatik kapanıyor.

Eki Görüntüle 2059515

Solda işaretlediğim yere götürdüğünüzde otomatik kapanıyor daha açıklayıcı şekilde yazayım.

Bana tam olarak lazım olan şey o değil, ben video durmuş haldeyken de kaybolmasını istiyorum.

İmlec arayüz ögelerinin üzerinde değilse bir süre sonra gizlenmiyor mu zaten?

Video oynarken evet, ama video dururken hayır.

Eklenti fena değil, manuel olarak yaptırıyor size. Konu sahibi tam olarak hangi durumlarda görünüp hangi durumlarda görünmemesini istediğini belirtirse uBlock Origin filtresi yazılır bence.
Şimdiden söyleyeyim Chrome kullanırım, ona yazarım, diğerlerinde çalışma garantisi vermem.

Normal davranışı devam etsin. Ama video durdurulduğunda alttaki kısım gizlensin diyorsanız bu iş görmeli.
Kod:
youtube.com##.ytp-chrome-bottom:has(.ytp-play-button[data-title-no-tooltip="Play"])

Eklenti fena değil, manuel olarak yaptırıyor size. Konu sahibi tam olarak hangi durumlarda görünüp hangi durumlarda görünmemesini istediğini belirtirse uBlock Origin filtresi yazılır bence.
Şimdiden söyleyeyim Chrome kullanırım, ona yazarım, diğerlerinde çalışma garantisi vermem.

Normal davranışı devam etsin. Ama video durdurulduğunda alttaki kısım gizlensin diyorsanız bu iş görmeli.
Kod:
youtube.com##.ytp-chrome-bottom:has(.ytp-play-button[data-title-no-tooltip="Play"])

Deneyip sonradan dönüş yapacağım, ilginiz için teşekkürler.

Kod:

Videoyu durdurup ekran görüntüsü alma konusunda işimi gördü. Direkt olarak Chrome eklentisi de varmış ekran görüntüsü için, o PNG olarak kaydediyor. Sizin filtre ile en azından videoyu durdurup Lightshot ile kopyalanan ekran görüntüsü alabiliyorum. Teşekkürler ilginiz için.

Güncelleme: Az önce çalışmasına rağmen şimdi bozuldu.

Ben Chrome için bu eklentiyi kullanıyorum, Brave ile kullandım fakat çalışmadı bende. Eklentiyi kurduktan sonra videoyu izlerken CTRL+M yaparak açıp kapatabilirsiniz.

Bende işe yaramadı nedense, ama yine de teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı