hayır sanmıyorum kendi kendi otomatik sarıyor gibiKazayla klavyeden bir kombinasyona basıp başa sarıyor olabilir misiniz?
Video bittiğinde mi başa sarıyor?YouTube'dan açtığım video kendi kendine başa sarıyor. Başlıktaki gibi. Online oyun oynarken arka plana alınca video başa sarıyor, 5 dakika arayla oluyor.
bütün hesaplarımdan çıkış yaparmıSitenin çerezlerini temizlemeyi deneyin.
hayır bittiğinde değil mesela 10 dk lık videonun 5. dk sında durduruyorum kendi kendine başa sarıyorVideo bittiğinde mi başa sarıyor?
Yapar büyük ihtimalle. İsterseniz eklentileri temizleyip de deneyebilirsiniz eklentiler yüzünden oluyor olabilir.bütün hesaplarımdan çıkış yaparmı
Bütün hesaplarımdan çıkış yapar mı?
bulamadım nerden temizleniyorSadece YouTube sitesine yaparsanız temizlemiyor şimdi denedim. Eğer Google üzerinden yaparsanız o zaman çıkış yapabilir.
reklam engelleyici ve ses arttırıcı var siliyim biYapar büyük ihtimalle. İsterseniz eklentileri temizleyip de deneyebilirsiniz eklentiler yüzünden oluyor olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.