4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 5 Nisan 2022 #11 Shimada Sensei dedi: @433815 orijinal anime nasıl izleyeceksin? Netflix'de vs. çoğu anime yok. Genişletmek için tıkla... Benim umurumda değil, ama bayağı sinirli bir kitle var Technopat Sosyal'de korsan kullanınca kafayı yiyorlar. İlla biri çıkar "VPN ile Crunchyroll'a abone ol oradan izle korsan etik değildir korsana karşıyız!" diyen biri, ondan diyorum bunları.
Shimada Sensei dedi: @433815 orijinal anime nasıl izleyeceksin? Netflix'de vs. çoğu anime yok. Genişletmek için tıkla... Benim umurumda değil, ama bayağı sinirli bir kitle var Technopat Sosyal'de korsan kullanınca kafayı yiyorlar. İlla biri çıkar "VPN ile Crunchyroll'a abone ol oradan izle korsan etik değildir korsana karşıyız!" diyen biri, ondan diyorum bunları.
Lexix Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 936 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #12 Bence nerden izlediğinin pek bir önemi yok.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #13 kerimkurukok dedi: Türkçe altyazısız anime izlemek japoncamı geliştirir mi, hocam? Genişletmek için tıkla... Anlamanız çok zor. İzlediğinizden de birşey anlamazsınız. kerimkurukok dedi: Sadece YT üzerinden anime izlemek doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Onun yerine internetten izlemek çok daha mantıklı.
kerimkurukok dedi: Türkçe altyazısız anime izlemek japoncamı geliştirir mi, hocam? Genişletmek için tıkla... Anlamanız çok zor. İzlediğinizden de birşey anlamazsınız. kerimkurukok dedi: Sadece YT üzerinden anime izlemek doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Onun yerine internetten izlemek çok daha mantıklı.
K kerimkurukok Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 7 5 Nisan 2022 #14 Mesela youtube'a another anime izle yazdığımda çıkmayacak mı?
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #15 kerimkurukok dedi: Mesela youtube'a another anime izle yazdığımda çıkmayacak mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz, kesit kesit çıkıyor diye biliyorum. Çoğu site zaten animeleri google drive'dan sitelerine gömüyor. İstediğini yap.
kerimkurukok dedi: Mesela youtube'a another anime izle yazdığımda çıkmayacak mı? Genişletmek için tıkla... Çıkmaz, kesit kesit çıkıyor diye biliyorum. Çoğu site zaten animeleri google drive'dan sitelerine gömüyor. İstediğini yap.
K kerimkurukok Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 7 5 Nisan 2022 #16 Google drive'da mevcut mu hocam? Orda varsa izleyebilirim. Diğer sitelere pek güvenemiyorum. (Açıkcası) EldrithcWraith dedi: Çıkmaz, kesit kesit çıkıyor diye biliyorum. Çoğu site zaten animeleri google drive'dan sitelerine gömüyor. İstediğini yap. Genişletmek için tıkla...
Google drive'da mevcut mu hocam? Orda varsa izleyebilirim. Diğer sitelere pek güvenemiyorum. (Açıkcası) EldrithcWraith dedi: Çıkmaz, kesit kesit çıkıyor diye biliyorum. Çoğu site zaten animeleri google drive'dan sitelerine gömüyor. İstediğini yap. Genişletmek için tıkla...
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.728 Çözümler 22 5 Nisan 2022 #17 Max porçay fan zeka. Ve hayır bir sakıncası olmaz niye olsun?
K kerimkurukok Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 7 5 Nisan 2022 #18 Ssansarsalvo dedi: Max porçay fan zeka. Ve hayır bir sakıncası olmaz niye olsun? Genişletmek için tıkla... @EldrithcWraith ve diğer hocalara cevaplar için teşekkürler. Allah'a emanet. Son düzenleme: 5 Nisan 2022
Ssansarsalvo dedi: Max porçay fan zeka. Ve hayır bir sakıncası olmaz niye olsun? Genişletmek için tıkla... @EldrithcWraith ve diğer hocalara cevaplar için teşekkürler. Allah'a emanet.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #19 kerimkurukok dedi: Google drive'da mevcut mu hocam? Orda varsa izleyebilirim. Diğer sitelere pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt Google drive linkini paylaşmıyorlar. Dediğim gibi sitelere gömüyorlar. Oradan girip bölüm bölüm izleyebilirsin.
kerimkurukok dedi: Google drive'da mevcut mu hocam? Orda varsa izleyebilirim. Diğer sitelere pek güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt Google drive linkini paylaşmıyorlar. Dediğim gibi sitelere gömüyorlar. Oradan girip bölüm bölüm izleyebilirsin.
dört_kol Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 3060 Ventus 2X 12G OC - Lexar ARES 2x8GB 3600MHz DDR4 - MSI PRO H610ME - Intel Core i3 12100F - Dexim H238SG 180 Hz Fast IPS - Kingston NV2 1TB M2 SSD - Ajazz AJ159 Pro - E-Yooso Z87 - Rampage Mandly 7.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2022 #20 kerimkurukok dedi: Google'da falan anime aratmakla uğraşmak istemiyorum. O yüzden bu soruyu sordum. Genişletmek için tıkla... Animecix uygulamasını indirebilirsiniz PC ve telefonda var.
kerimkurukok dedi: Google'da falan anime aratmakla uğraşmak istemiyorum. O yüzden bu soruyu sordum. Genişletmek için tıkla... Animecix uygulamasını indirebilirsiniz PC ve telefonda var.