YouTube'dan İngilizce öğrenilir mi?

• Konuyu başlatan itz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.899
Öğrenebilirsin zaten çoğu eğitmen alt yazılı şeyler izlememizi öneriyor dil öğrenirken.

Rachel's English, BBC Learning English iyidir. Bunun haricinde kendinize yeni bir YouTube hesabı açın. Orada yalnızca İngilizce olan videoları beğenin ve yalnızca anadili İngilizce olan kanalları takip edin. Vaktinizi orada harcamaya başlayın.
Haluk Tatar gibi bir kanal sayesinde ise dil bilginizi geliştirebilirsiniz.

Dili tam anlamıyla öğrenmek içinse kendi kendinize İngilizce konuşun, kendi kendinize İngilizce metinler yazın. İyice geliştikçe discord sunucularında insanlar ile sesli ve yazılı şekilde sohbet edin.

Umarım faydalı olur, saygılar.

Var mı önerebileceğiniz bir kanal?
Hocam şimdi. Bu setteki konu başlıklarını inceleyin. https://www.udemy.com/course/ingilizce-egitim-seti/

Udemy İngilizce eğitim seti yazın. Hangi eğitmenin başlıkları daha mantıklıysa aşağıdaki mantıkla hepsini çözersiniz. Sonuçta kaç yıllık dil yeni çıkan bir şey değil bu yüzden sadece ipin ucu yeterli İngilizce için :)

Ben temelden aldım. Buradaki başlıkları youtubeden araştırın. Emin olun daha iyi olur 1 kişiden değil bir çok farklı kişiden izleyin. Bazen hiç beğenmediğiniz eğitmen hiç anlamadığınız konuyu çok iyi anlata biliyor.
  • Alphabet! (İngilizce Alfabe)
    07:36
  • Selamlaşma ve Vedalaşma Kalıpları
    05:32
  • Nasılsın? Hal-Hatır Sorma Kalıpları (Geniş Ölçekli!)
    08:54
  • Tanışma: İsim Sorma - Söyleme - Alternatif Tanışma Durumları
    03:44
  • Memleket ve Oturulan Yer Sorma-Söyleme
    06:57
  • Sayılar ve Gerçekten Sayıları Öğrenme Metodu!
    07:59
  • Yaş Sorma ve Söyleme
    07:25
  • Personal Pronouns - Kişi Zamirleri
    04:45
  • Günler - Aylar- Hafta - Yıl vb.

Hocam şimdi. Bu setteki konu başlıklarını inceleyin. https://www.udemy.com/course/ingilizce-egitim-seti/

Udemy İngilizce eğitim seti yazın. Hangi eğitmenin başlıkları daha mantıklıysa aşağıdaki mantıkla hepsini çözersiniz. Sonuçta kaç yıllık dil yeni çıkan bir şey değil bu yüzden sadece ipin ucu yeterli İngilizce için :)

Ben temelden aldım. Buradaki başlıkları youtubeden araştırın. Emin olun daha iyi olur 1 kişiden değil bir çok farklı kişiden izleyin. Bazen hiç beğenmediğiniz eğitmen hiç anlamadığınız konuyu çok iyi anlata biliyor.
  • Alphabet! (İngilizce Alfabe)
    07:36
  • Selamlaşma ve Vedalaşma Kalıpları
    05:32
  • Nasılsın? Hal-Hatır Sorma Kalıpları (Geniş Ölçekli!)
    08:54
  • Tanışma: İsim Sorma - Söyleme - Alternatif Tanışma Durumları
    03:44
  • Memleket ve Oturulan Yer Sorma-Söyleme
    06:57
  • Sayılar ve Gerçekten Sayıları Öğrenme Metodu!
    07:59
  • Yaş Sorma ve Söyleme
    07:25
  • Personal Pronouns - Kişi Zamirleri
    04:45
  • Günler - Aylar- Hafta - Yıl vb.
Hiç Udemy kullanmadığım için bilmiyorum, kalıcı olarak bu dersleri sistemime indirebiliyor muyum peki?

Hiç Udemy kullanmadığım için bilmiyorum, kalıcı olarak bu dersleri sistemime indirebiliyor muyum peki?
Sadece resmi olarak telefona ve illegal bir kaç uygulama ile indire bilirsiniz.

Resmi olarak indirirseniz iade şansınız yok. İllegal olarak tüm udemy videolarını indire bilirsiniz ama önermem çünkü yasak.

Ayrıca satın almaya gerek yok bence. Konu yazılım değilse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı