YouTube'dan nasıl para kazanılır?

Mustafa a. Y

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anlık bir YouTube kanalım var 30 abonesi var bir shorts videosu paylaştım ve o videodan 450 beğeni ve 20 abone geldi acaba YouTube'a bulaşılır mı? Bazıları sıkıntılı iş diyor şu anlık bir para kazanma amacım yok. Kanal belki büyürse diye soruyorum bir de 1000 abone olmadan reklam verilmiyor diye biliyorum ve kanal sahibi veriyor diye biliyorum ama benim videolarımda reklam var. Acaba neden?

Belirli bir abone sayısı, izlenme sayısı vs. sonra para kazaniliyor.

Shorts videolarıyla büyük bir beklentiniz olmasın.

Youtube videoya İngilizce altyazı eklemeyi iyi bilenler bana özel mesaj gönderebilir mi? Çünkü Türkçe konuşmalarla İngilizce altyazı aynı olmalı. Geriden, ileriden takip etmemeli.

Kanalında reklam var çünkü Youtube senin üzerinden kazanıyor. 1000 abone ve 4.000 saate ulaşırsan sen reklamdan kazanmaya başlayabilirsin.

Youtube'a herkes başlayabilir. Yeterki istikrarlı ol, illaki bir yerlere gelirsin.

Shorts yani hikayeler başlangıçta izlenme için iyi olur ama shorts ve normal video şeklinde ilerlersen güzel sonuçlar elde edersin yeni kanalda. Kanal oturmaya başladıkça shorts'ları azaltırsın.

Son düzenleme:

1000 Abone ve 4.000 saat 10.000 değil.

Başlangıçta çoğu kişi eğlence amaçlı giriyor zaten. Zamanın varsa deneyebilirsin. Koymadığın halde reklam olmasının sebebi Youtube gelir kazanıyor.

YouTube artık küçük kanalların videolarına da reklam yerleştiriyor. Bildiğim kadarıyla para kazanma özelliğiniz aktif olana kadar bunlardan gelir elde edemiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…