YouTube'dan oyun proglama dersi önerisi

darkweeb

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
YouTube'da önerecegınız bir kanal var mı? Anlatımı iyi olan konu dışına cıkmayan? YouTube'da aratıyorum yok ben evlendim de yazılımı neden ara verdim yok.
Hayatını işini anlatan konuyu sapıtacak boyle 1.2 saat veya daha fazla saat anlatan biri var mı?

Hocam 1-2 saatte bir şey öğrenilmez eğer gerçekten öğrenmek istiyorsanız hocamızında dediği gibi Udemy üzerinden kurs alabilirsiniz. Kurs sepete ekleyip bekletirseniz iyi indirimler geliyor. Eğer yazılım yeni başlıyorsanız size tavsiyemiz sabırlı olmanız ve her bir konu izledikten sonra onun tekrarı için 3-4 basit kod yazmanız sizi çok geliştirecektir başarılar dilerim. Ayrıca sadece izlediklerinizle kalmayın bir şey yaparken bunu nasıl yapabilirim diye de araştırmayı unutmayın.

Hocam 1-2 saatte bir şey öğrenilmez eğer gerçekten öğrenmek istiyorsanız hocamızında dediği gibi Udemy üzerinden kurs alabilirsiniz. Kurs sepete ekleyip bekletirseniz iyi indirimler geliyor. Eğer yazılım yeni başlıyorsanız size tavsiyemiz sabırlı olmanız ve her bir konu izledikten sonra onun tekrarı için 3-4 basit kod yazmanız sizi çok geliştirecektir başarılar dilerim. Ayrıca sadece izlediklerinizle kalmayın bir şey yaparken bunu nasıl yapabilirim diye de araştırmayı unutmayın.
Verdiğiniz yorum için teşekkürler ama maalesef bütçem yok

Hocam zaten çok fazla bütçe gerektirmiyor hocamızın dediği gibi sepete atarsanız ve günlük olarak kontrol ederseniz makul bir fiyata alabilirsiniz.

Hocam aylık abonelik tarzı bir şey var Udemy de ve size 1 haftalık deneme sunuyor. Ücretsiz bir şekilde sanal kart ile onu alıp direkt iptal edin, bir hafta sonra o kendisi kapatır zaten o süre zarfında binlerce kursa erişiminiz olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı