linux.gemini Kilopat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 207 Makaleler 1 Yer Bir yer 8 Eylül 2014 #11 Oğuzhan Furkan Keleş dedi: Reklamlardan para kazanma özelliğini aktif etmen gerek ama türkiyede şu anda para kazanma özelliği kulanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Ben Türkiye'de kullanılabiliyor diye biliyorum. (Partnerlik alarak.)
Oğuzhan Furkan Keleş dedi: Reklamlardan para kazanma özelliğini aktif etmen gerek ama türkiyede şu anda para kazanma özelliği kulanılamıyor. Genişletmek için tıkla... Ben Türkiye'de kullanılabiliyor diye biliyorum. (Partnerlik alarak.)
M mehmet kaynar Hectopat Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #12 linux.gemini dedi: Ben Türkiye'de kullanılabiliyor diye biliyorum. (Partnerlik alarak.) Genişletmek için tıkla... Türkiye'de kullanılmıyor. Ülkeyi değiştirince kullanılıyor.
linux.gemini dedi: Ben Türkiye'de kullanılabiliyor diye biliyorum. (Partnerlik alarak.) Genişletmek için tıkla... Türkiye'de kullanılmıyor. Ülkeyi değiştirince kullanılıyor.