JFiro Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar ben uygulama tasarımcısıyım da böyle bir uygulama tasarlamak var mı? Araştırdım ama bulamadım. Doğru bulduğum mesajı cevap olarak işaretleyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2023
Merhaba arkadaşlar ben uygulama tasarımcısıyım da böyle bir uygulama tasarlamak var mı? Araştırdım ama bulamadım. Doğru bulduğum mesajı cevap olarak işaretleyeceğim.
n1xo Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 149 Çözümler 4 10 Temmuz 2023 #2 Yasal olduğunu sanmıyorum ama bunun gibi bir sürü eklenti var (mesela reklam engelleyiciler) ve hiçbirinin kaldırıldığını görmedim.
Yasal olduğunu sanmıyorum ama bunun gibi bir sürü eklenti var (mesela reklam engelleyiciler) ve hiçbirinin kaldırıldığını görmedim.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Temmuz 2023 #3 YouTube video indirmek yasal. Ama belirli şartları taşıması gerek. Creative Commons İşaretli olur ise ala bilirsin.
YouTube video indirmek yasal. Ama belirli şartları taşıması gerek. Creative Commons İşaretli olur ise ala bilirsin.
JFiro Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #4 n1xo dedi: Yasal olduğunu sanmıyorum ama bunun gibi bir sürü eklenti var (mesela reklam engelleyiciler) ve hiçbirinin kaldırıldığını görmedim. Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış mesajıma bak. Siberci07 dedi: YouTube video indirmek yasal. Ama belirli şartları taşıması gerek. Creative Commons işaretli olur ise alabilirsin. Eki Görüntüle 1856621 Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış mesajıma bak.
n1xo dedi: Yasal olduğunu sanmıyorum ama bunun gibi bir sürü eklenti var (mesela reklam engelleyiciler) ve hiçbirinin kaldırıldığını görmedim. Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış mesajıma bak. Siberci07 dedi: YouTube video indirmek yasal. Ama belirli şartları taşıması gerek. Creative Commons işaretli olur ise alabilirsin. Eki Görüntüle 1856621 Genişletmek için tıkla... Başlık yanlış mesajıma bak.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Temmuz 2023 #5 JFiro dedi: Başlık yanlış mesajıma bak. Başlık yanlış mesajıma bak. Genişletmek için tıkla... YouTube taklit eden bir uygulamamı yapacaksın ?
JFiro dedi: Başlık yanlış mesajıma bak. Başlık yanlış mesajıma bak. Genişletmek için tıkla... YouTube taklit eden bir uygulamamı yapacaksın ?