Dostum hiç tamirciye verdin mi monitörü hemen bir şeyi atmayalım hem cebimiz hemde dünya için bu gidişle plastik 16-20 yıl sonra ham maddelerin biteceğini hakkında bir makale okumuştum.
Monitörünüz güzel yani ideal diyebilir 1920x1080 p şuanki ülkedeki internet hızlarına göre ideal şuan.
Dostum hiç tamirciye verdin mi monitörü hemen bir şeyi atmayalım hem cebimiz hemde dünya için bu gidişle plastik 16-20 yıl sonra ham maddelerin biteceğini hakkında bir makale okumuştum.
Hayır hocam monitörü tamire hiç vermedim.
Video'yu izlerken bir takılma veya atlama gözünüze çarptı mı?
Monitörüm göz doktoru gibi özelliklerine baktığımda BENQ EW2775ZH 27INCH EYE-CARE MONITOR
Hocam ultrawide 21:9 kullanıyorum. Diğer videolarda bu sıkıntı yok. Bu video'da var. Adam da rahatsız edici. Kameraya dahi bakmıyor. Görüntü resmen yırtılıyor.
Ekranın tam orta noktasının sağ tarafında ve aşağı tarafında ilk kaya'nın bulunduğu kısımda atlamalar görüyorum ve aşırı hızlı rahatsız edici.
Umarım gözlerim bozulmamıştır.
Not: Yaklaşık 3 metreden izliyorum malum iş sonrası KPSS anca bu kadar
Ekranın tam orta noktasının sağ tarafında ve aşağı tarafında il kaya'nın bulunduğu kısımda atlamalar görüyorum ve aşırı hızlı rahatsız edici.
Umarım gözlerim bozulmamıştır.
Not: Yaklaşık 3 metreden izliyorum malum iş sonrası KPSS anca bu kadar
Açıkçası bir dert yok. Aynı videoyu telefonumdan izledim küçük ekran olmasına rağmen atlama var. Açıkçası 75hz'e overclock ettim monitörü ve 25 hz görüntü rahatsız ediyor.
Gözlerim hassas hocam
Geometri'de iyi görüyorum o yüzden
Şaka bir yan da yakınlaştım yine o kayanın bulunduğu yer rahatsız etti beni. Diğer kısımlar normal.