P Phontem Hectopat Katılım 5 Kasım 2017 Mesajlar 141 4 Aralık 2018 #21 Cemal Gürsel dedi: Televizyonlar yakından izlemek için mi Genişletmek için tıkla... Monitör hiç hasar aldı mı ? peki Yakından kastım bu arada dibine girmek değil
Cemal Gürsel dedi: Televizyonlar yakından izlemek için mi Genişletmek için tıkla... Monitör hiç hasar aldı mı ? peki Yakından kastım bu arada dibine girmek değil
H honolulu Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 791 Çözümler 4 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğretmen 4 Aralık 2018 #22 Silinen üye dedi: Monitör hiç hasar aldı mı ? peki Yakından kastım bu arada dibine girmek değil Genişletmek için tıkla... Yok hala sıfır gibi üzerinde jelatini hala durmakta.
Silinen üye dedi: Monitör hiç hasar aldı mı ? peki Yakından kastım bu arada dibine girmek değil Genişletmek için tıkla... Yok hala sıfır gibi üzerinde jelatini hala durmakta.
Octagon Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 664 4 Aralık 2018 #23 f.lux F.lux yazılımı ekranın rengini sarartıyor. Tavsiye ederim.
H honolulu Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 791 Çözümler 4 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğretmen 4 Aralık 2018 #24 Octagon dedi: f.lux F.lux yazılımı ekranın rengini sarartıyor. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Sararttı da metinle ilgili sıkıntım yok video atlamalarıyla ilgili sıkıntım var hocam.
Octagon dedi: f.lux F.lux yazılımı ekranın rengini sarartıyor. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Sararttı da metinle ilgili sıkıntım yok video atlamalarıyla ilgili sıkıntım var hocam.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 4 Aralık 2018 #25 honolulu dedi: Sayın Hocalarım, Monitörüm bu: https://www.amazon.com/BenQ-EW2775ZH-27-Inch-Monitor-Technology/dp/B01M3YJF5F Sizce tepkime süresi düşük olanı mı tercih etmeliyim? Ortam parlaklığına göre otomatik ışığı ayarlıyor vs. Genişletmek için tıkla... monitöründe sıkıntı yok. Video kare hızı saniyesi düşük, stabil video kare hızı 24 kare/sn'dir. Burada 16-18 arası hissediyorum ben.
honolulu dedi: Sayın Hocalarım, Monitörüm bu: https://www.amazon.com/BenQ-EW2775ZH-27-Inch-Monitor-Technology/dp/B01M3YJF5F Sizce tepkime süresi düşük olanı mı tercih etmeliyim? Ortam parlaklığına göre otomatik ışığı ayarlıyor vs. Genişletmek için tıkla... monitöründe sıkıntı yok. Video kare hızı saniyesi düşük, stabil video kare hızı 24 kare/sn'dir. Burada 16-18 arası hissediyorum ben.
ThE bEsT Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #26 Keşke baturu izleyen çocukların da gözleri yorulsada izlemeseler...
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2018 #27 Silinen üye dedi: Nasıl kullanacağız? Genişletmek için tıkla... buzdolabi102 dedi: Windows 10'un gece ışığından bir farkı var mı? Genişletmek için tıkla... "f.lux" programını kullanıyorum ama Windows'un Gece Işığı da aynı görevi görüyor.
Silinen üye dedi: Nasıl kullanacağız? Genişletmek için tıkla... buzdolabi102 dedi: Windows 10'un gece ışığından bir farkı var mı? Genişletmek için tıkla... "f.lux" programını kullanıyorum ama Windows'un Gece Işığı da aynı görevi görüyor.
P PatPatPatPat Hectopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 165 13 Aralık 2018 #28 Ders olduğundandır bi oyun videosu veya başka bişeyler olsa hiç etmez. Silinen üye dedi: Keşke baturu izleyen çocukların da gözleri yorulsada izlemeseler... Genişletmek için tıkla... Enes Batur çatur çutur abimize laf yok aaaa efsane geta beş onlayn oynuyor. Son düzenleme: 15 Aralık 2018
Ders olduğundandır bi oyun videosu veya başka bişeyler olsa hiç etmez. Silinen üye dedi: Keşke baturu izleyen çocukların da gözleri yorulsada izlemeseler... Genişletmek için tıkla... Enes Batur çatur çutur abimize laf yok aaaa efsane geta beş onlayn oynuyor.