Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 8 Kasım 2020 #11 Youtube üzerinden dinlersen yasal. Dönüştürücü ile indirdikten sonra yasal olmaz.
Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 8 Kasım 2020 #12 efedesu dedi: Yakalanirsan para cezasi + hapis cezasi var. Okullar bile crack yazilim kullaniyorken insanlarin albumleri satin almasi komik olurdu. Genişletmek için tıkla... Yakalanırsak korsan lig tv izlemekte cezalı ama uğraştıklarını zannetmiyorum yetkililerin
efedesu dedi: Yakalanirsan para cezasi + hapis cezasi var. Okullar bile crack yazilim kullaniyorken insanlarin albumleri satin almasi komik olurdu. Genişletmek için tıkla... Yakalanırsak korsan lig tv izlemekte cezalı ama uğraştıklarını zannetmiyorum yetkililerin
DarkPythonOffiziel Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 365 Çözümler 1 Yer Jefe de Todos Los Jefes. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Social Media Expert 8 Kasım 2020 #13 Tabii ki yasal değildir. Yasal olsaydı YouTube kendi MP3 indir diye yanına seçenek koyardı.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #14 E, ben sevdiğim bir şarkıyı masaüstüme atmak için illa YouTube Premium mu satın almam gerekli? Saçma değil mi bu? Alt tarafı bir şarkı dinleyeceğim.
E, ben sevdiğim bir şarkıyı masaüstüme atmak için illa YouTube Premium mu satın almam gerekli? Saçma değil mi bu? Alt tarafı bir şarkı dinleyeceğim.
Rebellion_47 Picopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 833 Çözümler 7 9 Kasım 2020 #15 381258 dedi: E, ben sevdiğim bir şarkıyı masaüstüme atmak için illa YouTube Premium mu satın almam gerekli? Saçma değil mi bu? Alt tarafı bir şarkı dinleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ama izlenmeden para kazanıyorlar. Bu gün gidip albüme para vermeden kaçağını kullanmakla aynı şey.
381258 dedi: E, ben sevdiğim bir şarkıyı masaüstüme atmak için illa YouTube Premium mu satın almam gerekli? Saçma değil mi bu? Alt tarafı bir şarkı dinleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ama izlenmeden para kazanıyorlar. Bu gün gidip albüme para vermeden kaçağını kullanmakla aynı şey.
purrito Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 1.517 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer İstanbul, Türkiye 9 Kasım 2020 #16 381258 dedi: E, ben sevdiğim bir şarkıyı masaüstüme atmak için illa YouTube Premium mu satın almam gerekli? Saçma değil mi bu? Alt tarafı bir şarkı dinleyeceğim. Genişletmek için tıkla... İndirebilirsin boş ver kağıtta yasal değil bir şey olmaz, ama Google iş görüşmesine de YouTube videosu masaüstünde gidersen de olmaz yani .
381258 dedi: E, ben sevdiğim bir şarkıyı masaüstüme atmak için illa YouTube Premium mu satın almam gerekli? Saçma değil mi bu? Alt tarafı bir şarkı dinleyeceğim. Genişletmek için tıkla... İndirebilirsin boş ver kağıtta yasal değil bir şey olmaz, ama Google iş görüşmesine de YouTube videosu masaüstünde gidersen de olmaz yani .