Youtube'den para kazanmak isteyenler !

L

loman3435

Ziyaretçi
Youtube üzerinden para, kazanmak istiyen arkadaşlar için video hazırladım.
Umarım beğenirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam videonuz güzel olmuş fakat şöyle bir sorun var bütün tanıdığım youtuberciler söylüyor youtubede türkiyenin şimdiki şartlarıyla para kazanmak nerdeyse imkansız youtubeden para kazanmak istiyenler bir 5-15 yıl daha beklemeleri lazım.

Evet, banka hesabına yatıyor para banka hesabını nasıl girdiğini videoda göstereceğim. Adsense hesabı ile ilişkilendiriyorsun sonra Google banka hesabına 0.9 ile 1.10 arası mı ne para yatırıyor. Hesabı doğrulamak için o miktarı giriyorsun.
Ben daha doğrulamadım hesabı. Yarın daha ayrıntılı bir şekilde video çekeceğim.Abone olursan sevinirim
Kemal Güneşli,teşekkürler. Bir kaç şeyi atlamışım. Video ne kadar kendine özgü olursa o kadar çok kazanıyorsun.

loman3435,Böyle birkaç örnek tanıyorum youtubeden para kazanan. İsimlerini vermek istemiyorum fakat onlarda çok fazla kazanamıyorlar. Canı cıksa maksimum 350-400 dolar, onunda %30-%40 yaptığın partlnerlik şirketi alıyor. Tabi bu değişiyor. Mesela bi şirket %40 ını veriyo sana sadece, birde bunun devlet vergisi var. Yani youtube'den para kazanmak isteyen arkadaşlara önerim şu bir 5-10 yıl beklesinler.

YouTube'dan para kazanarak hayatınızı sürdürme hayalini unutun.

Şu an Türkiye'de en çok beğeniye sahip olan kanallar bile haftada 15-20 dolar kazanırken siz pek kazanamazsınız. Büyük bir kitle toplamanız gerekir, hele ki Türkiye'de kitle toplamak çok zor. Çünkü Türkiye'de kitle yok, İngilizce videolarla belki biraz kitle toplayabilirsiniz.

O da çok zor, yıllarca Profesyönel videolar paylaşmanız lazım güzel kitle toplamak için.

Valla bilmiyorum.Ama arkadaşım düzenli olarak aylık 70$ gibi bişey kazanıyor.En azından bunu yapıp orjinal oyun satın alırlar
Ben sadece bir videodan 50 izlenmede 1.04 $ kazandım.

- - - Güncellendi - - -

Videoda bişeyi unuttum para kazanma aktif olabilmesi için ülkeyi değiştirmeniz gerek nasıl yapılacağını anlattım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Youtebe'dan ne kadar para kazanılıyor video'yu sonuna kadar izleyip öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…