YouTuber mı olmalıyım yoksa iOS developer mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ArdaReis00

Decapat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 1 buçuk aydır Swift dili ile uğraşıyorum ve iOS developer olmak istiyorum ama şu 2 haftadır falan yapmak istemiyorum. Bir istememezlik geliyor ve kafam çok karışıyor önceden günde 7 saat falan çalışırdım. Şu an günde 1 saat falan çalışıyorum dediğim gibi yani bunun sebebi hem Türkiye'de Swift diline eğitim az hem yaşım. Küçük biraz 13 yani bunları göz önünde bulundurursak sizce iOS developer olmaktan vazgeçmeli miyim ne düşünüyorsunuz? Eğer iOS developer olmaktan vazgeçersem YouTuber işlerine bakmayı düşünüyorum ve YouTuber olursam şu an ne tarz videolar çekmem lazım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

Daha gerçekçi hedeflere yönelmeni tavsiye ederim.

Youtuberlik biraz zor, sorumluluk haline getirmeniz gerekiyor. iOS Developerlik de öyledir ama Youtube kadar değil. iOS Developer olurdum sizin yerinizde olsam.

YouTube'dan para kazanmak istiyorsanız çok zor hayallerinizden vazgeçmeyin yaşınız küçük henüz.

Bence ı tarz bir şey olacağına otur adam gibi dersini çalış kendi emeklerinle bir yere gel bırakın şu işleri lütfen. YouTube vs. oku oku oku.

Okuyan günümüzde ne oluyor? Herkes üniversite mezunu oldu şimdi ne oldu? Okumak kurtarmıyor bir işi bilmek lazım.

Bu zamanda youtuber falan olmak zor. Ya sağlam bir arkadaşın olacak youtuber yada hiç bir şey olmaz. daha 13 yaşındaymışsın oku eline diplomanı al garantin olsun.

Okuyan günümüzde ne oluyor? Herkes üniversite mezunu oldu şimdi ne oldu? Okumak kurtarmıyor bir işi bilmek lazım.

Ayrıca hedefini doğru yönde belirler isen kurtarırsın. YouTube, TikTok vs bunların garantisi var mı? Peki ayrıca bu tarz platformlarda bilgilendirici içerik çeken insan bulmak çok zor belki freelance iş olabilir aran iyi ise ama okumaktan geçiyor. Hele hele Türkiye'de okumazsan kalıyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…