A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 23 Ocak 2021 #21 Hocam mikrofon olmadan biraz zor olur o işler, yeterli seviyede edit yapmayı da bilmek lazım tabii.
3 321968 Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 23 Ocak 2021 #22 ChikaraTR dedi: @İMPACT Bu konuyla yaşın ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Telefonum yok diyorsunuz.Mikrofon kamera vs. yok tamam.Ama konuyla alakasına baktığımızda önemli.Belirtin diye zorlayan yok.Kolay gelsin.
ChikaraTR dedi: @İMPACT Bu konuyla yaşın ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Telefonum yok diyorsunuz.Mikrofon kamera vs. yok tamam.Ama konuyla alakasına baktığımızda önemli.Belirtin diye zorlayan yok.Kolay gelsin.
9 917382 Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 767 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #23 Mikrofonsuz edit yapan ve iyi büyüyen birkaç kanal var. Bebistan var edithizm var. Bunlara bakabilirsin editin iyiyse sen de yapabilirsin.
Mikrofonsuz edit yapan ve iyi büyüyen birkaç kanal var. Bebistan var edithizm var. Bunlara bakabilirsin editin iyiyse sen de yapabilirsin.
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 23 Ocak 2021 #24 Akkuşlu dedi: Hocam mikrofon olmadan biraz zor olur o işler, yeterli seviyede edit yapmayı da bilmek lazım tabii. Genişletmek için tıkla... Şahsi fikrim edit işini de pek sevmiyor oluşum. İMPACT dedi: Telefonum yok diyorsunuz. Mikrofon kamera vs. yok tamam. Ama konuyla alakasına baktığımızda önemli. Belirtin diye zorlayan yok. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... 27 yaşındayım ama inanmayacaksın. Artık, o yüzden yazmıyorum yaşımı. ahmadthepeder dedi: Mikrofonsuz edit yapan ve iyi büyüyen birkaç kanal var. Bebistan var edithizm var. Bunlara bakabilirsin editin iyiyse sen de yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fena fiklir değil gibi ama edite pek sıcak bakmıyorum.
Akkuşlu dedi: Hocam mikrofon olmadan biraz zor olur o işler, yeterli seviyede edit yapmayı da bilmek lazım tabii. Genişletmek için tıkla... Şahsi fikrim edit işini de pek sevmiyor oluşum. İMPACT dedi: Telefonum yok diyorsunuz. Mikrofon kamera vs. yok tamam. Ama konuyla alakasına baktığımızda önemli. Belirtin diye zorlayan yok. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... 27 yaşındayım ama inanmayacaksın. Artık, o yüzden yazmıyorum yaşımı. ahmadthepeder dedi: Mikrofonsuz edit yapan ve iyi büyüyen birkaç kanal var. Bebistan var edithizm var. Bunlara bakabilirsin editin iyiyse sen de yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fena fiklir değil gibi ama edite pek sıcak bakmıyorum.
3 321968 Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 23 Ocak 2021 #25 ChikaraTR dedi: 27 yaşındayım ama inanmayacaksın. Artık, o yüzden yazmıyorum yaşımı. Genişletmek için tıkla... Bence yazmak daha iyi. İnanmayan inanmasın yalansada yalandır bu kimseyi alakadar etmez.dediğim gibi yazmak en iyisi.
ChikaraTR dedi: 27 yaşındayım ama inanmayacaksın. Artık, o yüzden yazmıyorum yaşımı. Genişletmek için tıkla... Bence yazmak daha iyi. İnanmayan inanmasın yalansada yalandır bu kimseyi alakadar etmez.dediğim gibi yazmak en iyisi.
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 23 Ocak 2021 #26 İMPACT dedi: Bence yazmak daha iyi. İnanmayan inanmasın yalansa da yalandır bu kimseyi alakadar etmez. Dediğim gibi yazmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Sanırım altyapı yaparak müzik ve youtube piyasasına gireceğim gibi.
İMPACT dedi: Bence yazmak daha iyi. İnanmayan inanmasın yalansa da yalandır bu kimseyi alakadar etmez. Dediğim gibi yazmak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Sanırım altyapı yaparak müzik ve youtube piyasasına gireceğim gibi.