Abraham Lincoln Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 71 3 Haziran 2018 #1 Şile'de teknenin alabora olması sonucu 1 kişi öldü. Onur Can Özcan isimli Youtuber ve şarkıcı kayboldu. Arama çalışmaları Jandarma ekipleri tarafından devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2018
Şile'de teknenin alabora olması sonucu 1 kişi öldü. Onur Can Özcan isimli Youtuber ve şarkıcı kayboldu. Arama çalışmaları Jandarma ekipleri tarafından devam ediyor.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 3 Haziran 2018 #2 Kendisini severek dinlerdim, inşallah bulunur. Genç bir yetenek kendisi.
Abraham Lincoln Hectopat Katılım 15 Mayıs 2018 Mesajlar 71 4 Haziran 2018 #3 Bayram Şenakar dedi: Kendisini severek dinlerdim, inşallah bulunur. Genç bir yetenek kendisi. Genişletmek için tıkla... Yapılan çalışmalar sonuç verdi. Genç şarkıcı ve youtuber Onur Can Özcan'ın cesedi bulundu.
Bayram Şenakar dedi: Kendisini severek dinlerdim, inşallah bulunur. Genç bir yetenek kendisi. Genişletmek için tıkla... Yapılan çalışmalar sonuç verdi. Genç şarkıcı ve youtuber Onur Can Özcan'ın cesedi bulundu.