TeknoLee Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 404 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Nothing Phone Alınır mı? YouTube'ta ilk videomu yükledim. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.
Nothing Phone Alınır mı? YouTube'ta ilk videomu yükledim. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum.
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 17 Haziran 2023 #2 Ses hiç olmamış hocam.
K k4moncik Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.414 Çözümler 11 17 Haziran 2023 #3 TeknoLee dedi: Nothing Phone Alınır mı? YouTube'ta ilk videomu yükledim. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İntro olsaydı güzel olurdu aslında.
TeknoLee dedi: Nothing Phone Alınır mı? YouTube'ta ilk videomu yükledim. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... İntro olsaydı güzel olurdu aslında.
Kadir1221 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 Kapak fotoğrafını biraz daha iyi yapabilirsin
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.098 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #5 TeknoLee dedi: Nothing Phone Alınır mı? YouTube'ta ilk videomu yükledim. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Çok aşırı sade. Sanki 2017'değmişim gibi geldi.
TeknoLee dedi: Nothing Phone Alınır mı? YouTube'ta ilk videomu yükledim. Olumlu ve olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Çok aşırı sade. Sanki 2017'değmişim gibi geldi.
Bonita Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.381 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #6 Salih7158 dedi: Çok aşırı sade. Sanki 2017'değmişim gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bana biraz sıkıcı geldi. 13 dk boyunca izleyemem videoyu.
Salih7158 dedi: Çok aşırı sade. Sanki 2017'değmişim gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Aynen. Bana biraz sıkıcı geldi. 13 dk boyunca izleyemem videoyu.
Hunerci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #7 Yaptığınız görsel efektler gayet güzel fakat kendiniz seslendirseniz çok daha iyi olabilir. Bu haliyle muhtemelen 2-3 dakikadan fazla izleyemezdim.
Yaptığınız görsel efektler gayet güzel fakat kendiniz seslendirseniz çok daha iyi olabilir. Bu haliyle muhtemelen 2-3 dakikadan fazla izleyemezdim.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2023 #8 1 dakika kadar izleyebildim. Bilgiler iyi fakat ses her şeyi bitiriyor maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2023
TeknoLee Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 404 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #9 Hunerci dedi: Yaptığınız görsel efektler gayet güzel fakat kendiniz seslendirseniz çok daha iyi olabilir. Bu haliyle muhtemelen 2-3 dakikadan fazla izleyemezdim. Genişletmek için tıkla... Siberci07 dedi: 1 Dakika kadar izleye bildim. Bilgiler iyi fakat ses herşeyi bitiriyor malesef. Genişletmek için tıkla... Ses konusunda size katılıyorum fakat elimde düzgün ekipman olmadığı için kaliteli ses kaydı alamadım. Böyle yapmaya mecbur kaldım
Hunerci dedi: Yaptığınız görsel efektler gayet güzel fakat kendiniz seslendirseniz çok daha iyi olabilir. Bu haliyle muhtemelen 2-3 dakikadan fazla izleyemezdim. Genişletmek için tıkla... Siberci07 dedi: 1 Dakika kadar izleye bildim. Bilgiler iyi fakat ses herşeyi bitiriyor malesef. Genişletmek için tıkla... Ses konusunda size katılıyorum fakat elimde düzgün ekipman olmadığı için kaliteli ses kaydı alamadım. Böyle yapmaya mecbur kaldım
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.098 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #10 TeknoLee dedi: Ses konusunda size katılıyorum fakat elimde düzgün ekipman olmadığı için kaliteli ses kaydı alamadım. Böyle yapmaya mecbur kaldım Genişletmek için tıkla... Yine de izleyen olmaz. Kendini geliştirmelisin.
TeknoLee dedi: Ses konusunda size katılıyorum fakat elimde düzgün ekipman olmadığı için kaliteli ses kaydı alamadım. Böyle yapmaya mecbur kaldım Genişletmek için tıkla... Yine de izleyen olmaz. Kendini geliştirmelisin.