YouTube'tan video izlerken internet gitmesi

YabguKhan

Centipat
Arkadaşlar merhabalar. Belki ilginç gelecek ama sadece YouTube'tan video izlerken internetim 10 saniyeliğine gidip geliyor. Her video açışımda da gitmiyor lakin her 3-4 videoda bir internetim kesilip geliyor. Modemden benim masaüstü bilgisayarıma gelen interneti ethernet kablosuyla değil de elektirik hattı üzerinden cihazla alıyorum ancak son 1-2 aya kadar böyle bir sorunum yoktu. İnternetteki türlü türlü çözümlere baktım; DNS değiştirdim, IP adresini elimle yazdım, teknik desteğe bildirdim yine de hiçbir deneme sorunumu çözemedi. Var mıdır daha önce böyle bir durum başına gelen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum hayli garip! :D Daha önceden bunu yaşamamıştım ama yinede bir öneride bulunmak istiyorum: İnternet sağlayıcı firmanızla konuşup modeminizi kontrol ettirebilir misiniz?

Ettirince bağlantının normal olarak evime ulaştığını söylüyorlar ancak ya ev içi tesisat ya da modemde bir sıkıntı olabileceğini söylüyorlar. İşin ilginç yanı o kadar fazla internete yük bindiren oyun oynuyorum kesinti olmuyor, Twitter, Instagram ve Facebook üzerinden videolar izliyorum sıkıntı olmuyor ancak YouTube'da 5 dakika takılınca dakika başı internetim gitmeye başlıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı