4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 29 Mart 2021 #11 Tarayıcı değiştirin öneri olarak da Brave öneririm.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Mart 2021 #12 Youtube sitesinin Google'dan bağımsız bir resmi uygulaması yok. Xcylde dedi: Buradan indiriliyor Genişletmek için tıkla... Bu saadece siteyi pencere olarak açar. Yani indirmez. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
Youtube sitesinin Google'dan bağımsız bir resmi uygulaması yok. Xcylde dedi: Buradan indiriliyor Genişletmek için tıkla... Bu saadece siteyi pencere olarak açar. Yani indirmez. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen.
4 404631 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 3.100 Makaleler 1 Çözümler 30 29 Mart 2021 #13 Xcylde dedi: YouTube resmi uygulaması var Google veya Edge üzerinden indirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok.
Xcylde dedi: YouTube resmi uygulaması var Google veya Edge üzerinden indirilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 29 Mart 2021 #14 Lasty dedi: Youtube sitesinin Google'dan bağımsız bir resmi uygulaması yok. Bu saadece siteyi pencere olarak açar. Yani indirmez. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim bilmiyordum.Fakat iş görür yinede daha az kaynak kullanıyor.
Lasty dedi: Youtube sitesinin Google'dan bağımsız bir resmi uygulaması yok. Bu saadece siteyi pencere olarak açar. Yani indirmez. Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim bilmiyordum.Fakat iş görür yinede daha az kaynak kullanıyor.
Lasty Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Mart 2021 #15 Xcylde dedi: Özür dilerim bilmiyordum.Fakat iş görür yinede daha az kaynak kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Evet kaynak kullanımı düşük. Mesela ben Construct 3 oyun motoru'nu öyle kullanıyorum
Xcylde dedi: Özür dilerim bilmiyordum.Fakat iş görür yinede daha az kaynak kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Evet kaynak kullanımı düşük. Mesela ben Construct 3 oyun motoru'nu öyle kullanıyorum