B BelirsizKisi Zeptopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 3 5 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar benim LGS puanım önceki seneye göre 384 olarak gösteriyor. Yozgat lisesi ise internette 370 puan gösteriyor. Kazanabilir miyim? Türkçe 11 net. Ink 10 net. Din 8 net. İng 10 net. Mat 11 net. Fen 11 net. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023
Arkadaşlar benim LGS puanım önceki seneye göre 384 olarak gösteriyor. Yozgat lisesi ise internette 370 puan gösteriyor. Kazanabilir miyim? Türkçe 11 net. Ink 10 net. Din 8 net. İng 10 net. Mat 11 net. Fen 11 net.
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 5 Haziran 2023 #2 BelirsizKisi dedi: Arkadaşlar benim LGS puanım önceki seneye göre 384 olarak gösteriyor. Yozgat lisesi ise internette 370 puan gösteriyor. Kazanabilir miyim? Türkçe 11 net. Ink 10 net. Din 8 net. İng 10 net. Mat 11 net. Fen 11 net. Genişletmek için tıkla... Hangisi şehitler mi?
BelirsizKisi dedi: Arkadaşlar benim LGS puanım önceki seneye göre 384 olarak gösteriyor. Yozgat lisesi ise internette 370 puan gösteriyor. Kazanabilir miyim? Türkçe 11 net. Ink 10 net. Din 8 net. İng 10 net. Mat 11 net. Fen 11 net. Genişletmek için tıkla... Hangisi şehitler mi?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.661 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #3 Lisede mezuna kalma mı varmış.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.240 Çözümler 55 5 Haziran 2023 #4 Bilemeyiz. Değişebilir. Ama puanın yakın gibi. Giremesen bile ek tercihlerde zorlarsın.
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 5 Haziran 2023 #5 Yozgat'ta değilsen uğraşma.
B BelirsizKisi Zeptopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 3 5 Haziran 2023 #6 KADO38 dedi: Yozgat'ta değilsen uğraşma. Genişletmek için tıkla... Yozgattayım merkez Yozgat Anadolu'ya gitmek istiyorum. Merkezdeyim bende.
KADO38 dedi: Yozgat'ta değilsen uğraşma. Genişletmek için tıkla... Yozgattayım merkez Yozgat Anadolu'ya gitmek istiyorum. Merkezdeyim bende.
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 5 Haziran 2023 #7 BelirsizKisi dedi: Yozgattayım merkez Yozgat Anadolu'ya gitmek istiyorum. Merkezdeyim bende. Genişletmek için tıkla... Hangi okuldan mezun oldun kesin seni tanıyorumdur.
BelirsizKisi dedi: Yozgattayım merkez Yozgat Anadolu'ya gitmek istiyorum. Merkezdeyim bende. Genişletmek için tıkla... Hangi okuldan mezun oldun kesin seni tanıyorumdur.
B BelirsizKisi Zeptopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 3 5 Haziran 2023 #8 KADO38 dedi: Hangi okuldan mezun oldun kesin seni tanıyorumdur. Genişletmek için tıkla... Merkez Ortaokulu AnotherJourney dedi: Bilemeyiz. Değişebilir. Ama puanın yakın gibi. Giremesen bile ek tercihlerde zorlarsın. Genişletmek için tıkla... Ek tercihler ne demek oluyor?
KADO38 dedi: Hangi okuldan mezun oldun kesin seni tanıyorumdur. Genişletmek için tıkla... Merkez Ortaokulu AnotherJourney dedi: Bilemeyiz. Değişebilir. Ama puanın yakın gibi. Giremesen bile ek tercihlerde zorlarsın. Genişletmek için tıkla... Ek tercihler ne demek oluyor?
KADO38 Hectopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 1.368 Çözümler 6 Yer Kayseri 5 Haziran 2023 #9 BelirsizKisi dedi: Merkez ortaokulu. Ek tercihler ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... Yozgat'tan taşındığımda ora daha yeni açılıyordu ya da tadilat gibi bir şey oluyordu hatırlamıyorum.
BelirsizKisi dedi: Merkez ortaokulu. Ek tercihler ne demek oluyor? Genişletmek için tıkla... Yozgat'tan taşındığımda ora daha yeni açılıyordu ya da tadilat gibi bir şey oluyordu hatırlamıyorum.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.240 Çözümler 55 6 Haziran 2023 #10 BelirsizKisi dedi: Merkez Ortaokulu Ek tercihler ne demek oluyor Genişletmek için tıkla... Ek tercih miydi adını hatırlayamadım tsm olarak nakil olarak geçiyordu sanırsam, herkesin yeri belirlendikten sonra nakil isteyebilirsiniz. Orda kontenjan açılıyor bazen.
BelirsizKisi dedi: Merkez Ortaokulu Ek tercihler ne demek oluyor Genişletmek için tıkla... Ek tercih miydi adını hatırlayamadım tsm olarak nakil olarak geçiyordu sanırsam, herkesin yeri belirlendikten sonra nakil isteyebilirsiniz. Orda kontenjan açılıyor bazen.