Z Zafer66 Centipat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 32 20 Şubat 2020 #1 Yozgat merkezde TürkNet kullanıcı var ise memnun olup olmadığını yazabilir mi? TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2020
Yozgat merkezde TürkNet kullanıcı var ise memnun olup olmadığını yazabilir mi? TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2020 #2 Zafer66 dedi: Yozgat merkezde TürkNet kullanıcı var ise memnun olup olmadığını yazabilir mi? TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İstanbulda türknet 35 down 3 up tam olarak kullanıyorum. 1 Ay bedava kodu "NYF17YQ71SYJ" abone olurken söylemelisiniz. Türknet bölge bölge değişiyor. Memnun olan ve olmayan var. Sözleşme olmadığı için istediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz.
Zafer66 dedi: Yozgat merkezde TürkNet kullanıcı var ise memnun olup olmadığını yazabilir mi? TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İstanbulda türknet 35 down 3 up tam olarak kullanıyorum. 1 Ay bedava kodu "NYF17YQ71SYJ" abone olurken söylemelisiniz. Türknet bölge bölge değişiyor. Memnun olan ve olmayan var. Sözleşme olmadığı için istediğiniz zaman iptal ettirebilirsiniz.